Betonstenen in diverse afmetingen. Al vanaf €9,21.

Betonstenen, ook wel betonstraatstenen genoemd, kent iedereen vast wel. Deze oerdegelijke, klassieke bestrating heeft iedereen wel eens onder zijn voet gehad. Deze stenen komen in een vaste afmeting namelijk 21 centimeter lang en 10,5 centimeter breed. Er zit alleen verschil in de dikte en de kleur van de betonsteen. De stenen zijn eigenlijk te gebruiken voor elke soort oprit, stoep of terras. Als u op zoek bent naar een nostalgische steen met karakter dan is de betonsteen bij uitstek geschikt.

De betonsteen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes

De betonsteen is zowel verkrijgbaar in een uitvoering van 6 centimeter dik als van 8 centimeter dik. De betonsteen van 6 centimeter dik is de meeste klassieke vorm van beide betonstenen. Deze is dan ook alleen verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Vanwege de relatieve simpelheid van deze stenen ligt de prijs hiervan het laagste. De prijs van de betonsteen van 8 centimeter dik ligt een paar euro hoger, maar deze is dan ook verkrijgbaar in tal van kleuren. Van heidepaars tot geel. Als u dus op zoek bent naar een meer exotische kleur kies dan voor de betonsteen van 8 centimeter dik.

Betonstenen: enkele bekende voorbeeldenBetonstenen in verschillende kleuren zijn ook heel mooi te combineren. Dit zijn de betonstenen van 8cm dik. 


                                                                        

Bekijk alle Betonstenen >>