Betonplaten kopen met 100% laagste prijsgarantie

Betonplaten, ook wel stelconplaten en industrieplaten genoemd, zien we tegenwoordig steeds vaker. Ze worden gebruikt voor terreinen waar zware voertuigen overheen rijden. Ook zijn de betonplaten goed te gebruiken voor het aanleggen van een terras of oprit. Door de strakke uitstraling wordt er steeds vaker voor de betonplaten gekozen.

Bekijk direct ons
aanbod betonplaten

De beste kwaliteit in betonplaten

Wilt u betonplaten kopen? De betonplaten die wij aanbieden zijn van uiterst goede kwaliteit. Dankzij de sterke toplaag zijn ze zeer slijtvast en treedt er minimale verkleuring op. Wij hanteren verschillende prijzen in onze bestrating. Zo worden de betonplaten zowel in A- als AB-keus aangeboden. U koopt al betonplaten vanaf 28,01 per stuk in AB-keus. In onze A-keus vindt u al betonplaten vanaf 49,11 per stuk.

Onze betonplaten zijn per stuk af te nemen. Dit is ideaal voor het gebruik van kleine oppervlakten, zoals terras of oprit. 

Meer weten over het verschil in A-keus en AB-keus?

Verschillende soorten betonplaten

U kunt bij ons verschillende soorten betonplaten kopen. Wij bieden betonplaten aan in de kleur zwart (antraciet) en grijs. De afmeting bedraagt 135cm x 135cm met een dikte van 12cm of 16cm. De dikte kunt u dus zelf bepalen.

Voordelen betonplaten

  • Betonplaten zijn makkelijk schoon te houden. Met water en een bezem veegt u vuil zo weg. De betonplaten zijn dan weer als nieuw
  • Door de afmeting heeft u minder voegen. Dit betekent dus ook minder onkruid in de voegen
  • Betonplaten zijn naadloos te leggen. In dat geval heeft u helemaal geen last van onkruid
  • Betonplaten zijn door de toplaag zeer slijtvast en duurzaam
  • Betonplaten zorgen voor een zeer strak resultaat

Waarvoor kan ik betonplaten gebruiken

Betonplaten zijn te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Vaak worden ze gebruikt op bijvoorbeeld boerderijen en andere bedrijven waar zware voertuigen vaak rijden. Maar ook in een tuin staan betonplaten strak en modern. We zien steeds vaker een terras van betonplaten of een oprit die (deels) met betonplaten gelegd is. De toepassing is dus erg divers. 

TIP -  Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met betonplaten? Bekijk ons Pinterest account voor inspiratie en andere tuinideeën.