NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Tuintegels wildverband

U zoekt een mooi wildverband voor uw tuin of terras? Wij hebben diverse soorten wildverband tuintegels van Excluton voor u in de aanbieding. Van strak antraciet tot ouderwets getrommelde tuintegels. Per wildverband worden er verschillende maten gebruikt. Dit kunt u terugvinden door op het betreffende product te klikken. Wij hebben A-, B+- en B-keus. B-keus partijen zijn minimaal 40% goedkoper dan A-keus. Voor deze partijen geldt op is op.

23 artikel(en)

23 artikel(en)

23 artikel(en)

23 artikel(en)

Goedkope tuintegels kopen in wildverband? 

Er zijn veel verschillende soorten tuintegels in het wildverband. Deze tegels zijn zeer populair. De wildverband tegels passen perfect in een tuin met een moderne uitstraling, maar ook een tuin met een authentieke sfeer leent zich goed voor wildverband tuintegels.

De wildverband tuintegels zijn over het algemeen verkrijgbaar in 6 centimeter dik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel terras als oprit.

Voordelen van betonnen wildverband tegels:
  • - Ze zijn erg sterk en slijtvast. 
  • - De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed
  • - Tuintegels in wildverband zijn zeer duurzaam. Een levensduur van 20 jaar is niet vreemd bij beton bestrating.
  • - Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Voor welke wildverband tuintegels gaat u?

De mogelijkheden voor tuintegels wildverband zijn erg divers. Denk aan een gemêleerde uitstraling of wildverband tegels met een soft finish. Om nog maar niet te spreken over de vele verschillende kleuren en opties met betrekking tot een facet.

Wat kiest u? En hoe blijven wildverband tegels betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om wildverband.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 Wildverband tuintegels  Wildverband tuintegels  Wildverband tuintegels

LET OP - Wildverband tegels zijn verkrijgbaar in B-keus. Bij B-keus wildverband kan het voorkomen dat het aantal tegels van één formaat in de minderheid is, waardoor u er rekening mee moet houden dat bepaalde patronen niet afgelegd kunnen worden.

Houd bij de aanschaf van wildverband tegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met tuintegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus tuintegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tuintegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom wildverband tegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.