NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Excluton Flamestone 60x60x4cm Silver (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Fuego 60x60x4cm Silver van Excluton is erg populair vanwege de geborstelde, gevlamde toplaag. Sinds 2017 worden alle Flamestone tegels 'Fuego' genoemd. Het zijn dus nog steeds dezelfde Flamestone tegels alleen hebben ze een andere naam gekregen. Deze tegel is gemakkelijk te onderhouden doordat de tegel nabehandeld is.

 • Vorstbestendig

 • Voetcomfort

 • Onderhoudsvriendelijk

U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per 10,08m²
Prijs per besteleenheid: € 178,64
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
€ 178,64 per 10,08m²
€ 17,72 per 1 m²

 


Nog 10,08 m² op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Fuego Silver

Voetcomfort is voor u belangrijk? Dan kunt u niet om de Excluton Fuego 60x60x4cm Silver heen. Het voetcomfort van deze tegel is namelijk uitstekend en dat komt door het natuurlijke en aangename oppervlak. Daarnaast is deze tegel nabehandeld, waardoor u de tegel gemakkelijk kunt onderhouden. Voorheen werd de Fuego Silver Flamestone grijs genoemd.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Uitgebreide specificaties

B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
Gewicht per besteleenheid: 907,2 kg
Toepassing: Terras, pad
Aantal m² per pallet: 10.08
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (used)

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend

Beoordelingen Excluton Fuego Silver (5)

Schrijf een review
25 september 2018
John

Scherpe prijs

Heel scherp geprijsd maar helaas net niet genoeg op vooraad dus ook a keus erbij besteld
3 oktober 2016
Bjorn Hendriks

Flamestone

Geborsteld oppervlakte, wat erg mooi is. Aan de telefoon advies gevraagd over deze tegels. Daarom 10% extra uitgerekend, wat neer kwam op een extra pallet. Wat tegels overgehouden maar via marktplaats nog kunnen verkopen.
28 september 2016
L Wagenaar

Erg blij mee

Door videos op deze site te bekijken uitgekomen bij de Flamestone. Erg bijzondere bovenkant, beetje glimmend. Vonden mijn man en ik erg mooi. Ook fijn dat de tegel bewerkt is. Twijfelden over B-keus maar was niet nodig, met extra 10% kon goed bestraat worden.
8 maart 2016
Toon

toppers

Via google snel gevonden duidelijke site order geplaatst kregen mooi een dag voor levering bericht dat ze morgen kwamen helemaal top.
6 juli 2015
Joyce

Mooie stenen waar ik heel blij mee ben.

Mooie stenen met zeer weinig breuk. Zeker waar voor je geld. Het is dan wel een b partij maar dat zou je zeker niet zeggen zelfs de stratenmaker was verbaasd over de kwaliteit. De tegels en andere benodigdheden werden netjes op tijd bezorgd en heel netjes geplaatst op de parkeerplaats waar ze niet voor de buren in de weg stonden.
Kortom, zeker een aanrader!
Schrijf een review over Excluton Flamestone 60x60x4cm Silver (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?