NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Tuintegels

Tuintegels
Tuintegels zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. Vaak valt de keuze voor een bepaalde tuintegel uiteen in de keuze voor een maat. Klein (20x30), groot (80x80 of 100x100) of iets daar tussenin (tuintegels 50x50). Vervolgens moet u zich gaan buigen over de kleur van de tegel. Met deze informatie in uw achterhoofd kunt gaan zoeken op maat en kleur en zult u de perfecte tuintegel vinden. De laatste stap is kijken naar de prijs. Van voordelige B-keus tot Premium tuintegels.

316 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 316 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

316 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 316 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Goedkope Tuintegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten tuintegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor betonnen tuintegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tuintegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tuintegels ook nog eens in veel kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van tuintegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan tuintegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Beton tuintegels  Mongolian slate tuintegels  Mongolian slate tuintegels

Houd bij de aanschaf van tuintegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus tuintegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tuintegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom tuintegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.