Tuintegels

Tuintegels
Tuintegels zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. Vaak valt de keuze voor een bepaalde tuintegel uiteen in de keuze voor een maat. Klein (bijv. 20x30), groot (bijvoorbeeld 80x80 of zelfs 100x100) of iets daar tussenin (bijvoorbeeld tuintegels 50x50). Vervolgens moet u zich gaan buigen over de kleur van de tegel. Kleurrijk of toch klassiek zwart of grijs? Met deze informatie in uw achterhoofd kunt gaan zoeken op maat en kleur en zult u de perfecte tuintegel vinden. De laatste stap is kijken naar de prijs. Van voordelige B-keus tot Premium tuintegels.

566 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 566 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

566 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 566 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope Tuintegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten tuintegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor betonnen tuintegels die weinig onderhoud vergen, of kiest u meer bewerkelijke tuintegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tuintegels ook nog eens in veel kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van tuintegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan tuintegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Beton tuintegels  Mongolian slate tuintegels  Mongolian slate tuintegels

Houd bij de aanschaf van tuintegels rekening met de volgende zaken

Checkmark  Kies voor de juiste dikte 
Het is belangrijk om te kijken wáár u de tuintegels wilt gaan leggen. Is dit voor een oprit, dan moeten de tuintegels minimaal een dikte van 6 centimeter hebben. Is het voor een terras dan is een dikte van 4 centimeter voldoende.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus tuintegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tuintegels. 

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij Nusierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Laat u niet afschrikken door eventuele verzendkosten. Bij ons bent u hoe dan ook het meest voordelig uit.

Checkmark  Kies voor de juiste kleur 
U kunt altijd langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. U weet dan zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft kleur. Heeft u overige vragen? Dan kunnen deze ook snel en makkelijk beantwoord worden. 

Waarom tuintegels kopen bij NuSierbestrating? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar.