NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Terrastegels 60x60

Een mooier formaat terrastegel vindt u bijna niet. Deze terrastegels 60x60 zijn specifiek voor uw terras bedoeld en creëren een unieke sfeer in uw tuin. Met de Pizarra tegels legt u bijvoorbeeld de basis voor een robuust en levendig terras. Naast de Pizarra tegels zijn er nog genoeg andere keuzes. Al die keuzes worden op deze pagina getoond. Kijk rustig rond en maak de keuze die in uw ogen de beste is. Zoekt u een ander formaat tegels? Kijk dan eens bij de betontegels 30x30 of 40x60.

138 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 138 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

138 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 138 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Terrastegels 60x60 zijn populair en sfeervol

Eén van de meest voorkomende formaten is de 60x60 terrastegel. Ze hebben een populair formaat en passen in iedere tuin. Om uw tuin uniek en eigen te maken, zijn er veel soorten en kleuren. Klanten van NuSierbestrating.nl kiezen vaak voor de 60x60 terrastegels, omdat ze erg van deze tijd zijn.

Er zijn genoeg stijlen en sferen te creëren met de verschillende terrastegels in het formaat 60x60. U moet daarom eerst alle 60x60 tegels kiezen die voor u interessant zijn en ze dan gaan vergelijken. Zo zult u gemakkelijk een keuze kunnen maken. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u inspiratie nodig op het gebied van tuintrends? Bekijk dan onze blog over de 10 tuintrends van dit moment. Hier zullen de 60x60 terrastegels zeker in terugkomen.

Lissabon & Florence 60x60 terrastegel  Beton terrastegels  Pizarra 60x60x4 Nero

Houd bij de aanschaf van terrastegels 60x60 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom terrastegels 60x60 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.