NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Terrastegels 40x80

Terrastegels in de maat 40x80 zijn relatief nieuw. Deze maat was enkele jaren geleden nog niet te koop, maar het laatste jaar heeft deze maat behoorlijk aan populariteit gewonnen. Een voorbeeld van een 40x80 terrastegel is de 60Plus 40x80. Deze terrastegels zijn behandeld tegen het opnemen van vocht en daardoor minder kwetsbaar voor algengroei en vervuiling. Door deze behandeling is het onderhoud een stuk gemakkelijker dan bij andere soorten het geval is.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Goedkope terrastegels 40x80 kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten terrastegels in het formaat 40x80. De terrastegels in 40x80 formaat zijn zeer populair. De 40x80 terrastegels passen perfect in een tuin met een moderne uitstraling.

De 40x80 terrastegels zijn verkrijgbaar in de dikte 4 centimeter. Voor een terras is 4 centimeter genoeg, maar voor uw oprit moet u gaan voor een tegel die minimaal 6 centimeter dik is.

Voordelen van betonnen terrastegels 40x80:
  • - Ze zijn erg sterk en slijtvast. 
  • - De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed
  • - Terrastegels 40x80 zijn zeer duurzaam. Een levensduur van 20 jaar is niet vreemd bij beton bestrating.
  • - Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Voor welke terrastegels 40x80 gaat u?

De terrastegels 40x80 komen niet veel voor in de series van Excluton. De 40x80 is eigenlijk alleen maar in de 60Plus serie terug te vinden. Wel heeft u de keus tussen A- en B-keus. Een mooie B-keus variant is de 60Plus Nero. De enige diversiteit bij de 40x80 zit hem in de kleur.

Wat kiest u? En hoe blijven terrastegels 40x80 betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om 40x80 terrastegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 Terrastegels 40x80  Terrastegels 40x80  Terrastegels 40x80

TERRASTEGELS 40x80 TIP - Wilt u een tuin creëren die langer of breder lijkt? Met een langwerpige tegel zoals de 40x80 is dat mogelijk.

Houd bij de aanschaf van terrastegels 40x80 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom terrastegels 40x80 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.