Terrastegels

Terrastegels
Terrastegels zijn betontegels specifiek geschikt voor uw terras. Terrastegels komen echter in vele soorten en maten, van terrastegels 50x50, 60x60 tot maar liefst 100x100. Daarnaast zijn ze ook in tal van kleuren te krijgen van heidepaars tot zandgeel, of gewoon in klassiek zwart of grijs. Het belangrijkste is dat u voor uzelf nagaat wat voor een terras u wilt creëren, modern of klassiek. Op basis hiervan kunt u het beste een terrastegel uitzoeken.

571 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 571 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

571 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 571 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope terrastegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten terrastegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Het is voor terrastegels erg belangrijk dat ze warmte en sfeer uitstralen. Een fijne plek creëren in de tuin wil meestal iedereen. Kiest u voor grote terrastegels die een moderne uitstraling hebben, of gaat u voor kleine getrommelde terrastegels met een meer authentieke uitstraling. Tegenwoordig zijn al deze soorten terrastegels ook nog eens in veel kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar?

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan terrastegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Terras grote terrastegels  Terrastegels abbeystones  Terrastegels abbeystones

Houd bij de aanschaf van terrastegels rekening met de volgende zaken

Checkmark  Let op de dikte van de terrastegels
U hoeft voor het terras niet onnodig dikke terrastegels aan te schaffen. Voor een terras zijn terrastegels met een dikte van 4 a 5 centimeter voldoende. Dikkere terrastegels zijn vaak ook iets duurder, dus met dunnere terrastegels bespaart u al flink op de prijs.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper ten opzichte van A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tuintegels. 

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij Nusierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Laat u niet afschrikken door eventuele verzendkosten. Bij ons bent u hoe dan ook het meest voordelig uit.

Checkmark  Kies voor de juiste kleur 
U kunt altijd langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. U weet dan zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft kleur. Heeft u overige vragen? Dan kunnen deze ook snel en makkelijk beantwoord worden. 

Waarom terrastegels kopen bij NuSierbestrating? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar.