NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Puras bestrating

Puras bestrating
Puras bestrating van Excluton is al een aantal jaar zeer populair. Deze rechtlijnige strakke bestrating kan nog steeds worden gekenmerkt als vooruitstrevend, nog steeds maakt u namelijk met Puras stenen een zeer moderne tuin. Het strakke karakter zorgt voor unieke bestrating waar ook dit jaar opnieuw veel tuinen van kunnen genieten. Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus zijn speciale restpartijen welke met korting worden aangeboden.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Excluton Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen

Bijna alle soorten Puras zijn zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus wil zeggen dat er stenen gebroken kunnen zijn of dat er kleurverschil voorkomt. Sowieso moet u dus altijd meer bestellen van B-keus om uit te komen. Maar B-keus restpartijen zijn dan ook zeer veel goedkoper dan A-keus. Vaak is dit bijna de helft goedkoper dan een A-keus variant.

B-keus heeft een zeer snelle omloopsnelheid. Partijen die er vandaag zijn, kunnen morgen weer weg zijn. Als u een partij ziet die u graag zou willen bestellen, probeer dit dan meteen te doen.

B-keus partijen zijn overigens niet tweedehands. Het zijn afgekeurde partijen die niet aan de strenge eisen voldoen van de fabrikant.