Puras bestrating

Puras bestrating
Puras bestrating van Excluton is al een aantal jaar zeer populair. Deze rechtlijnige strakke bestrating kan nog steeds worden gekenmerkt als vooruitstrevend, nog steeds maakt u namelijk met Puras stenen een zeer moderne tuin. Het strakke karakter en de groot formaat stenen zorgen voor unieke bestrating waar ook in 2017 opnieuw veel tuinen van kunnen genieten. Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus zijn speciale restpartijen welke met korting worden aangeboden.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Excluton Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen

Bijna alle soorten Puras zijn zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus wil zeggen dat er stenen gebroken kunnen zijn of dat er stukken af kunnen zijn. Ook kan het zijn dat er kleurverschil is. Sowieso moet u dus altijd meer bestellen van B-keus om uit te komen. Maar B-keus restpartijen zijn dan ook zeer veel goedkoper dan A-keus. B-keus Puras partijen of aanbiedingen heeft u al voor €7,96 per m2. Dit is bijna de helft goedkoper dan een A-keus variant.

B-keus heeft een zeer snelle omloopsnelheid. Partijen die er vandaag zijn, kunnen morgen weer weg zijn. Maar overmorgen kunnen er dus ook weer nieuwe partijen zijn. Als u een partij ziet die u graag zou willen bestellen, probeer dit dan meteen te doen.

B-keus partijen zijn overigens niet tweedehands. Het zijn afgekeurde partijen die niet aan de eisen voldoen van de fabrikant.

Puras A-keus? Vraag een kortingscode aan

Voor Puras A-keus is er vaak wel (als u grotere hoeveelheden bestelt) een korting mogelijk. Om hiervan gebruik te maken kunt u per product een kortingscode aanvragen, dit kan op de productpagina zelf. Zo kunt u ook mooie goedkope A-keus partijen binnenhalen.