NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Puras bestrating

Puras bestrating van Excluton is al een aantal jaar zeer populair. Deze rechtlijnige strakke bestrating kan nog steeds worden gekenmerkt als vooruitstrevend, nog steeds maakt u namelijk met Puras stenen een zeer moderne tuin. Het strakke karakter zorgt voor unieke bestrating waar ook dit jaar opnieuw veel tuinen van kunnen genieten. Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus zijn speciale restpartijen welke met korting worden aangeboden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Excluton Puras is zowel in A- als B-keus te verkrijgen

Bijna alle soorten Puras zijn zowel in A- als B-keus te verkrijgen. B-keus wil zeggen dat er stenen gebroken kunnen zijn of dat er kleurverschil voorkomt. Sowieso moet u dus altijd meer bestellen van B-keus om uit te komen. Maar B-keus restpartijen zijn dan ook zeer veel goedkoper dan A-keus. Vaak is dit bijna de helft goedkoper dan een A-keus variant.

B-keus heeft een zeer snelle omloopsnelheid. Partijen die er vandaag zijn, kunnen morgen weer weg zijn. Als u een partij ziet die u graag zou willen bestellen, probeer dit dan meteen te doen.

B-keus partijen zijn overigens niet tweedehands. Het zijn afgekeurde partijen die niet aan de strenge eisen voldoen van de fabrikant.