Strakke bestrating

Strakke bestrating
Strakke bestrating is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar liggen. U kunt ze in verschillende vormen neerleggen door de verschillende afmetingen van de stenen te combineren. Zo krijgt u mooie patronen in uw terras of een strak gelegd pad. Ook onze strakke bestrating is in diverse kleuren en soorten stenen verkrijgbaar allemaal zeer scherp geprijsd. Bekijk bijvoorbeeld eens de zeer populaire Puras bestrating.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

19 artikel(en)

19 artikel(en)

Goedkope strakke bestrating kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten strakke bestrating. Strakke bestrating is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar aan liggen. Dit geeft een heel rustig beeld. Strakke bestrating is een beetje het tegenovergestelde van getrommelde bestrating. Doordat er geen facetranden zichtbaar zijn is het eindresultaat dan ook altijd erg strak.

Strakke bestrating komt goed tot z'n recht bij moderne woningen. Doordat er weinig afleiding is van een voeg, geeft het een moderne aanblik.

Voordelen strakke bestrating:

  • Strakke bestrating heeft een minimale voeg, dit geeft een moderne aanblik.
  • Bij strakke bestrating krijgt onkruid minder goed de kans om te groeien. 
  • Strakke bestrating kan in veel verschillende legpatronen gelegd worden.

Voor welke strakke bestrating gaat u?

De mogelijkheden voor strakke betrating zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor strakke bestrating voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt is.
Wat kiest u? En hoe blijft strakke bestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om strakke bestrating.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Puras strakke bestrating  Puras strakke bestrating  Puras strakke bestrating

STRAKKE BESTRATING TIP - Strakke bestrating is er in veel verschillende formaten. Door gebruik te maken van een wildverband, kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Creeër dus makkelijk uw eigen wildverband. 

Houd bij de aanschaf van strakke bestrating rekening met de volgende zaken

Checkmark  Kies voor de juiste dikte
Het is belangrijk om te kijken wáár u de strakke bestrating wilt gaan leggen. Voor uw oprit gebruikt u het beste strakke bestrating met een minimale dikte van 6 centimeter. Voor een terras is een dikte van 4 centimeter al voldoende.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus siertegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. 

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij Nusierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Laat u niet afschrikken door eventuele verzendkosten. Bij ons bent u hoe dan ook het meest voordelig uit.

Checkmark  Kies voor de juiste kleur 
U kunt altijd langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. U weet dan zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft kleur. Heeft u overige vragen? Dan kunnen deze ook snel en makkelijk beantwoord worden. 

Waarom strakke bestrating kopen bij NuSierbestrating? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl

 VRAGEN? 
Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
Wij staan iedere werkdag tot 22.00 uur voor u klaar.