NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Strakke bestrating

Strakke bestrating
Strakke bestrating is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar liggen, dus het tegenovergestelde van getrommelde bestrating. U kunt ze in verschillende vormen neerleggen door de verschillende afmetingen van de stenen te combineren. Zo krijgt u mooie patronen in uw terras of een strak gelegd pad. Ook onze strakke bestrating is in diverse kleuren en soorten stenen verkrijgbaar allemaal zeer scherp geprijsd. Bekijk bijvoorbeeld eens de zeer populaire puras bestrating.

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Goedkope strakke bestrating kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten strakke bestrating. Strakke bestrating is bestrating van tegels of stenen die strak tegen elkaar aan liggen. Dit geeft een heel rustig beeld. Strakke bestrating is een beetje het tegenovergestelde van getrommelde bestrating. Doordat er geen facetranden zichtbaar zijn is het eindresultaat dan ook altijd erg strak.

Strakke bestrating komt goed tot z'n recht bij moderne woningen. Doordat er weinig afleiding is van een voeg, geeft het een moderne aanblik.

Voordelen strakke bestrating:

  • Strakke bestrating heeft een minimale voeg, dit geeft een moderne aanblik.
  • Bij strakke bestrating krijgt onkruid minder goed de kans om te groeien. 
  • Strakke bestrating kan in veel verschillende legpatronen gelegd worden.

Voor welke strakke bestrating gaat u?

De mogelijkheden voor strakke betrating zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor strakke bestrating voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt is.
Wat kiest u? En hoe blijft strakke bestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om strakke bestrating.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Puras strakke bestrating  Puras strakke bestrating  Puras strakke bestrating

STRAKKE BESTRATING TIP - Strakke bestrating is er in veel verschillende formaten. Door gebruik te maken van een wildverband, kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Creeër dus makkelijk uw eigen wildverband. 

Houd bij de aanschaf van strakke bestrating rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met strakke bestrating van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus strakke bestrating. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus strakke bestrating.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom strakke bestrating kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.