Excluton Pizarra 100x100x5cm Nero (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139

Dit is de Pizarra 100x100x5cm Nero (B-keus) geproduceerd door Excluton. Deze betontegel heeft een erg mooi, golvend oppervlak en wordt geleverd in 100x100. Dit geeft uw tuin een uniek effect. Sinds 2017 worden alle Rusticslate tegels 'Pizarra' genoemd. Het zijn dus nog steeds dezelfde Rusticslate tegels, alleen hebben ze een andere naam gekregen. Ook is de benaming voor antraciet Nero geworden.

Let op: deze pallets kunnen veel kalkuitbloei bevatten.

U wilt B-keus stenen aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.

Besteleenheid: per 12m²
Afmetingen: 100x100 cm (5cm dik)
Prijs per m² (incl. btw): € 18,28
€ 219,40 per 12m²

In voorraad

Voer uw gewenste aantal in voor een prijstotaal.

 


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Vaste bezorgkosten

Productbeschrijving van Pizarra 100x100x5cm antraciet (B-keus)


De grootste tegel in ons assortiment. Dan hebben we het natuurlijk over het formaat 100x100x5cm. De Excluton Pizarra 100x100x5cm Nero is een mooi voorbeeld van dit formaat. Door zijn grote vorm maakt hij ieder(e) terras of tuin luxueus en modern. Daarnaast heeft de Pizarra een golvend oppervlak, waardoor hij een creatieve look krijgt.

Doordat deze tegels behandeld zijn tegen vuil, is de deklaag van de Pizarra antraciet amper poreus. Hierdoor is het oppervlak vuil werend. Vuil hecht zich namelijk niet of nauwelijks aan de tegel. Zelfs wijnvlekken en kauwgom hechten zich niet makkelijk aan het oppervlak, waardoor ze makkelijk van de tegel te verwijderen zijn.

Het nadeel van grote tegels is dat ze makkelijk breken. Ook de manier van verpakken verhoogt de kans op breuk. U zult daarom meer dan 10% van deze tegels moeten bestellen om zo alle breuk op te kunnen vangen. Normaal adviseren wij bij B-keus tegels al 10% meer te kopen, maar voor dit formaat kunt u beter meer dan 10% bestellen.

Niets is mooier dan een grote, vierkante 100x100 tegel. Door zijn formaat springt hij meteen in het oog en dat is precies wat u wilt met deze tegel. De Pizarra Nero is alleen niet te gebruiken voor uw oprit. Door zijn dikte breekt hij daar te snel voor.

Voor de Pizarra antraciet bent u €18,28 per m² kwijt. U moet er rekening mee houden dat deze tegel alleen te bestellen is als u minstens 12m² bij ons afneemt.

B-Keus partijen (zie hier)
B-keus is mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals gezegd is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Tegels met kleur en maatafwijkingen worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger als de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn. 

Tip: door dit formaat en de manier waarop de tegels verpakt zijn is de kans groter op breuk op een pallet. Het is verstandig om voor deze tegels meer dan 10% extra bestrating te bestellen. Deze tegels bevatten veel kalkuitbloei. U dient er rekening mee te houden dat deze tegels nog speciaal behandeld moeten worden om dit tegen te gaan. 


Vragen over de Rusticslate bestrating geproduceerd door Excluton?


Neem dan contact met ons op via 085-4012360. Bereikbaar van 09:00 tot 22:00.

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

085 - 401 23 60
 

Kleur eerst in het echt zien? Bestel dan een voorbeeldsteen van 10x10

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp
je vraag naar
06-46343063
(videobellen
mogelijk)

Uitgebreide specificaties

Voorbeeldsteen: Testexemplaar van 10x10 aanvragen
Kwaliteit B-Keuze
Besteleenheid: per 12m²
Afmetingen: 100x100 cm (5cm dik)
Toepassing: Terras, pad
Prijs per m² (incl. btw): € 18,28
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Aantal m² per pallet: 12
Materiaal: Beton
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m eventueel uitval
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend

Beoordelingen Pizarra 100x100x5cm antraciet (B-keus) (1)

Schrijf een review
16 april 2016
Pieter vergoor

Super formaat

Na lang zoeken ben ik eindelijk uitgekomen bij prachtige 100x100 tegels. Dit formaat is niet in vele varianten beschikbaar dus ik was blij dat hij in B-keus beschikbaar was. Dit maakt hem voor mij betaalbaarder. De tegel heeft een unieke relief, wat een prachtig effect geeft.
Schrijf een review over Excluton Pizarra 100x100x5cm Nero (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?