Excluton Noviton Stonewood Dark 60x120x4cm (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Noviton Stonewood Dark 60x120x4cm is geproduceerd door Excluton en heeft een speciale UV coating, waardoor deze tegel ontzettend duurzaam is. U kunt kiezen uit 2 kleuren bestrating.

U wilt B-keus stenen aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.

Besteleenheid: per 17.28m²
Afmetingen: 60x120 cm (4cm dik)
Prijs per m² (incl. btw): € 14,63
€ 252,72 per 17.28m²

In voorraad

Voer uw gewenste aantal in voor een prijstotaal.

 


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Vaste bezorgkosten

Productbeschrijving van Excluton Noviton Stonewood Dark 60x120x4cm


Een oppervlak dat lijkt op echt hout. Daar zorgt de beschermlaag van de Excluton Noviton Stonewood Dark 60x120x4cm wel voor. De beschermlaag is namelijk in de vorm van een houten print. Daarnaast is deze tegel slijtvast, kleurvast en is hij onderhoudsvriendelijk. De kwaliteit is dus zeer hoogwaardig te noemen.

De Noviton Stonewood Dark is een complete tegel. Zoals te zien bij de producteigenschappen scoort hij op ieder punt goed. Deze tegel is stroef, uitbloei remmend, vorstbestendig en vuil werend. Daarnaast is het bijzonder dat de Stonewood Dark te gebruiken is als dakterrastegel. Door zijn grootte past hij perfect bij een modern en groot dakterras.

Tril deze tegel niet af en gebruik hem niet als oprittegel. Een dikte van 4 centimeter is niet dik genoeg voor het aftrillen en ook niet voor zware vervoersmiddelen.

Een bijzonder formaat is de 60x120. Een langwerpige en grote tegel die, met zijn houten print, mooi tot zijn recht komt in een groene tuin.

online is deze tegel er al voor €14,63 per m² als B-keus variant. De A-keus variant is €52,95. Mocht u interesse hebben om de Noviton Stonewood Dark te kopen, dan kunt u deze in de webshop per 17,28m² afnemen.


B-Keus partijen (zie hier)
B-keus is mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals gezegd is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Tegels met kleur en maatafwijkingen worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger als de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus! Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn. 


Wilt u meer weten over de Noviton Stonewood Dark geproduceerd?


Neem contact met ons op via 085-4012360. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00-22:00. Ook is het mogelijk contact met ons op te nemen via onze vooraanstaande chat.


Tip: door dit formaat en de manier waarop de tegels verpakt zijn is de kans groter op breuk op een pallet. Het is verstandig om voor deze tegels meer dan 10% extra bestrating te bestellen. 

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

085 - 401 23 60
 

Kleur eerst in het echt zien? Bestel dan een voorbeeldsteen van 10x10

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp
je vraag naar
06-46343063
(videobellen
mogelijk)

Uitgebreide specificaties

Voorbeeldsteen: Testexemplaar van 10x10 aanvragen
Kwaliteit B-Keuze
Besteleenheid: per 17.28m²
Afmetingen: 60x120 cm (4cm dik)
Toepassing: Terras, pad
Prijs per m² (incl. btw): € 14,63
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Materiaal: Beton
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m uitval
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend
Schrijf een review over Excluton Noviton Stonewood Dark 60x120x4cm (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?