Tuintegels 60x60

Tuintegels 60x60
Hier vindt u diverse tuintegels in de afmeting 60x60. Met deze afmeting zijn het vrij grote tuintegels waarmee u een chique en unieke sfeer in uw tuin creëert. Tuintegels 60x60 hoeven overigens absoluut niet duur te zijn. De tuintegels worden binnen 7 werkdagen bij u thuis bezorgd. Heeft u vragen over het leggen of leveren van de tegels neem dan contact met ons op.

137 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

137 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 137 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope Tuintegels: Dit moet u weten

Er zijn tientallen verschillende soorten tegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. En tegenwoordig zijn al deze soorten ook nog eens in tientallen kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar?

Het belangrijkste advies wat u in ieder geval kunnen geven is dat het belangrijk is om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin, wat voor een soort stijl of sfeer wilt u neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan een tegel uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt.

Als u goedkope tegels zoekt, houdt dan rekening met:

Is er korting mogelijk? Probeer altijd te kijken of er korting mogelijk is. Via onze shop kan je altijd extra korting aanvragen op bepaalde tegels.

A-keus of B-keus? U kunt online zowel A-keus of B-keus bestrating vinden. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus.

Kijk de verzendkosten na. Niet elke shop rekent hetzelfde bedrag aan verzendkosten, kijk dit dus goed na. Zorg ervoor dat u onder aan de streep het goedkoopste uit bent.

Niet zeker over de kleur? U kunt altijd langskomen in een showroom om de bestrating te bekijken. U kunt dan later ook altijd nog online bestellen, zodat u toch de laagste prijs heeft.