NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Siertegels 30x60

Een mooier formaat siertegel vindt u bijna niet. Deze siertegels 30x60 zijn specifiek voor uw tuin bedoeld en creëren een unieke sfeer. Met de 60Plus tegels legt u bijvoorbeeld de basis voor een moderne tuin. Naast de 60Plus tegels zijn er nog genoeg andere keuzes. Al die keuzes worden op deze pagina getoond. Kijk rustig rond en maak de keuze die in uw ogen de beste is. Zoekt u een ander formaat tegels? Kijk dan eens bij de betontegels 30x30 of 40x60.

18 artikel(en)

18 artikel(en)

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Siertegels 30x60 zijn populair en sfeervol

Een populair formaat is de 30x60 siertegel. Ze hebben een lang formaat en passen in iedere tuin. Om uw tuin uniek en eigen te maken, zijn er veel soorten en kleuren. Klanten van NuSierbestrating.nl kiezen vaak voor de 30x60 siertegels, omdat ze erg van deze tijd zijn.

Er zijn genoeg stijlen en sferen te creëren met de verschillende siertegels in het formaat 30x60. U moet daarom eerst alle 30x60 tegels kiezen die voor u interessant zijn en ze dan gaan vergelijken. Zo zult u gemakkelijk een keuze kunnen maken. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u inspiratie nodig op het gebied van tuintrends? Bekijk dan onze blog over de 10 tuintrends van dit moment. Hier zullen de 30x60 siertegels zeker in terugkomen.

Siertegels 30x60  Siertegels 30x60  Siertegels 30x60

Houd bij de aanschaf van siertegels 30x60 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom siertegels 30x60 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.