NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Siertegels

Siertegels
Een groot aanbod prachtige, goedkope siertegels voor uw tuin. Deze inspirerende siertegels zijn perfect te gebruiken voor uw tuin of terras. Ze zijn zelfs bij uitstek geschikt om een terras prachtig vorm te geven, bijvoorbeeld in wildverband sierbestrating. Naast de karakteristieke uitstraling zijn de siertegels ook zeer scherp geprijsd. Of u nu op zoek bent naar tuintegels of grindtegels, u vindt ze op NuSierbestrating.nl. Vragen? Neem dan direct contact met ons op.

316 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 316 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

316 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 316 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Goedkope siertegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten siertegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. U kunt kiezen voor siertegels met verschillende motieven, waardoor u zich in mediterane sferen waant. Ook kunt u kiezen voor een speelse variant van siertegels, waarmee u uw tuin een nonchalante uitstraling geeft. Tegenwoordig zijn al deze soorten tuintegels ook nog eens in veel kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om siertegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan siertegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Siertegels Siertegels  Siertegels

SIERTEGELS TIP - Siertegels zijn vaak niet geschikt om voor de oprit te gebruiken. Ze zijn meestal maar 4 centimeter dik. Gebruikt u dan wel de siertegels voor uw oprit, dan is de kans groot dat u vroegtijdig last krijgt van verzakkingen en/of scheef liggende tegels.

Wilt u uw oprit toch nét dat beetje extra geven? Wanneer u kiest voor siertegels langs de kanten van uw oprit, dan creëert u al een mooie eyecatcher.
 

Houd bij de aanschaf van siertegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met siertegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus siertegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus siertegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom siertegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.