NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Nieuwe collectie 2019

Nieuwe collectie 2019
De nieuwe collectie van 2019 is binnen. Ook dit jaar mogen we weer enkele verrassende maten en nieuwe kleuren verwelkomen. Een belangrijke trend dit jaar is de nog uniekere kleuren die te krijgen zijn. Er wordt minder voor grijs of zwart gekozen, maar juist meer voor weelderige, maar bescheiden kleuren. Een nieuwe maat dit jaar is de 70x70 tuintegel. Deze maat moet volgens de producent een brug vormen tussen de zeer grote 100x100 en 60x60 tegel.

94 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 94 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

94 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 94 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nieuwe tegels kopen uit onze collectie?

Er zijn veel verschillende soorten terrastegels, van modern tot klassiek en van nieuw tot oud. Deze pagina toont u de nieuwe tegels in onze collectie van 2019. Deze tegels komen van onze fabrikant Excluton en zijn naar uw wensen en behoeften geproduceerd. Zo kunt u kiezen uit verschillende patronen, wildverbanden en groottes. Daarnaast zijn (bijna) alle soorten terrastegels tegenwoordig ook in veel kleuren te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar?

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan terrastegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Optimum Decora Graphite Iris  Terras-steen 20x30x4 Nero  Optimum Decora Silver Bow

Houd bij de aanschaf van tegels uit de nieuwe collectie rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus tegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus tegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom tegels kopen uit de nieuwe collectie bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.