NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Nabehandelde bestrating

Nabehandelde bestrating
Betonbestrating kan ook nog nabehandeld worden. Fuego en Optimum zijn hier voorbeelden van. Dit wil zeggen, dat nadat de stenen uit de fabriek komen, ze nog een extra behandeling krijgen. Zo kunnen de stenen nog extra gewassen of geslepen worden of ze worden behandeld met nog een extra coating. U vindt hier diverse mooie bestrating met veel variatie, voor ieder wat wils. Alle nabehandelde tegels zijn zeer scherp geprijsd en u vindt ze op NuSierbestrating.nl.

56 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 56 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

56 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 56 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope nabehandelde bestrating kopen?

Er zijn veel verschillende soorten nabehandelde bestrating. Nabehandelde bestrating is bestrating van tegels of stenen die zijn behandeld met bijvoorbeeld een coating. Ook kan nabehandelde bestrating nog extra zijn gewassen en/of geslepen om de perfecte bestrating te creeëren. Een populaire nabehaldelde bestrating is de 60Plus lijn van Excluton. Deze bestrating is behandeld tegen het opnemen van vocht. Algen, mos en vuil maken daardoor minder kans zich te hechten aan het oppervlak.

Nabehandelde bestrating is er ook in veel verschillende formaten en kleuren. Voor iedere toepassing is wel een geschikte optie.

Voordelen nabehandelde bestrating:
  • - Nabehandelde bestrating zorgt ervoor dat algen, mos en ander vuil minder goed hecht.
  • - Met nabehandelde bestrating hoeft u minder vaak de bestrating grondig te reinigen. Meer tijd om te genieten van uw tuin.
  • - Groot aanbod nabehandelde bestrating. Voor iedere wens is er wel een goede optie beschikbaar.


Voor welke nabehandelde bestrating gaat u?

De mogelijkheden voor nabehandelde betrating zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor nabehandelde bestrating voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt is.
Wat kiest u? En hoe blijft nabehandelde bestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om strakke bestrating.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Nabehandelde bestrating 60plus  Nabehandelde bestrating 60plus  Nabehandelde bestrating 60plus

NABEHANDELDE BESTRATING TIP - Heeft u een plek in de tuin waar weinig zon komt? Dit zijn plekken waar algen en vuil sneller zichtbaar zijn. Met de 60plus lijn nabehandelde bestrating hebben vuil en algen minder kans om te hechten.

Houd bij de aanschaf van nabehandelde bestrating rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met nabehandelde bestrating van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus nabehandelde bestrating. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus nabehandelde bestrating.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom nabehandelde bestrating kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.