NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Abbeystones Bestrating

Excluton Abbeystones zijn zeer geschikt voor het leggen van opritten, terrassen of tuinpaden. Deze Abbeystones hebben daarnaast een nostalgisch uiterlijk. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Dit is dan ook de kracht van deze Abbeystones in bijvoorbeeld 20x30 of wildverband: ze houden de herinnering levendig, maar ze hebben de kwaliteit van hedendaagse betonbestrating. Vragen over de Excluton Abbeystones? Neem contact met ons op.

41 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

41 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Abbeystones in zowel A- als B-keus

Excluton Abbeystones zijn in zowel A- als B-keus te verkrijgen. Elke dag krijgen we nieuwe partijen Abbeystones B-keus binnen, het gaat hier om partijen waar breuk in kan zitten of waar er onderling kleurverschil is. Deze restpartijen zijn vaak tot 50% goedkoper. Het zijn geen tweedehandse stenen, maar het zijn wel superaanbiedingen! Alleen moet u er wel rekening mee houden dat u genoeg bestelt om het verlies door breuk of schade op te vangen.

De goedkoopste Excluton Outlet Appeltern

Naast Abbeystones in verschillende formaten of wildverband hebben we ook allerlei andere tegels en stenen in onze outlet. Van strakke Puras tot moderne 60x60. We hebben een ruim assortiment B-keus tegels en stenen. En elke dag krijgen we nieuwe restpartijen binnen. Wees er snel bij want op is ook echt op.