NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Getrommelde bestrating

Getrommelde bestrating
Hier vindt u indrukwekkende getrommelde bestrating. In diverse rijke kleuren bieden wij u de hoogste kwaliteit getrommelde bestrating. De verschillende stenen zijn verkrijgbaar in diverse maten, maar ook in wildverband. U vindt hier ook getrommelde abbeystones aanbiedingen, perfect voor als u op zoek bent naar een nostalgisch uiterlijk. Heeft u vragen over het leggen of leveren van de tegels, neem dan contact met ons op.

49 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 49 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

49 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 49 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Goedkope getrommelde bestrating kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten getrommelde bestrating. Getrommelde bestrating is bestrating die machinaal bewerkt is. Ze noemen dit trommelen. Hierdoor verliezen de stenen kleine hoekjes en randjes. Dit geeft de bestrating direct een authentieke uitstraling. Binnen de getrommelde bestrating is veel diversiteit. De bekendste soorten getrommelde bestrating zijn de Abbeystones, dikformaat en waalformaat bestrating.

Voordelen getrommelde bestrating:
 • Getrommelde bestrating droogt sneller op door het trommelproces die ze ondergaan hebben.
 • Getrommelde bestrating geeft direct een authentieke uitstraling aan uw tuin of oprit.
 • Getrommelde bestrating is er in veel verschillende afmetingen en kleuren. Dit maakt getrommelde bestrating tot een veel gekozen soort.

 • Voor welke getrommelde bestrating gaat u?

  De mogelijkheden voor getrommelde bestrating zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor getrommelde bestrating voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt is. Qua formaten kunt u onder andere denken aan Waalformaat en Dikformaat. Wat kiest u? En hoe blijft getrommelde bestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om getrommelde bestrating.

  Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

   Getrommelde bestrating  Getrommelde bestrating  Getrommelde bestrating

  GETROMMELDE BESTRATING TIP - Getrommelde bestrating is voor zowel oprit als terras te gebruiken. Voor het bestraten van een oprit raden wij aan om het in zogenaamd 'elleboogverband' te leggen. Dit legverband is erg stevig en dus zeer geschikt wanneer er regelmatig een auto overheen rijdt.

  Houd bij de aanschaf van getrommelde bestrating rekening met de volgende zaken:


  Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
  Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met getrommelde bestrating van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

  Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
  U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus getrommelde bestrating. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus getrommelde bestrating.

  Checkmark  100% laagste prijs garantie 
  Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

  CheckmarkKies voor de juiste kleur
  U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

  Waarom getrommelde bestrating kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


   VRAGEN? 
   Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
   Wij staan iedere werkdag voor u klaar.