NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Stonewalling Nero (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Stonewalling Nero, ook wel antraciet genoemd, van Excluton kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Zo kunnen ze gebruikt worden als tuinmuur, plantenbak of verhoging.
Besteleenheid: per 3,12m²
Prijs per besteleenheid: € 87,76
Afmetingen: 18x8x42cm
€ 87,76 per 3,12m²
€ 28,13 per 1 m²

 


Nog 21,84 m² op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Stonewalling Nero

De Stonewalling van Excluton zijn voor diverse doeleinden toe te passen. Zo kunt u er teunmuren, plantenbakken en verhogingen in de tuin mee maken. Deze duurzame stapelblokken zijn zonder lijm of cement te verwerken. De Stonewalling is beschikbaar in meerdere kleuren.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Uitgebreide specificaties

EAN-nummer: 8718246097440
B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per 3,12m²
Afmetingen: 18x8x42cm
Gewicht per besteleenheid: 1155 kg
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m eventueel uitval
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (refurbished)
Schrijf een review over Excluton Stonewalling Nero (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?