Excluton Fuego 60x60x4cm Grijs (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Flamestone 60x60x4cm Grijs van Excluton is erg populair vanwege de geborstelde, gevlamde toplaag. Sinds 2017 worden alle Flamestone tegels 'Fuego' genoemd. Het zijn dus nog steeds dezelfde Flamestone tegels alleen hebben ze een andere naam gekregen. Deze tegel is gemakkelijk te onderhouden doordat de tegel nabehandeld is.

U wilt B-keus stenen aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60 cm (4cm dik)
Prijs per m² (incl. btw): € 15,43
€ 155,53 per 10,08m²

In voorraad

Voer uw gewenste aantal in voor een prijstotaal.

 


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Vaste bezorgkosten

Productbeschrijving van Excluton Flamestone 60x60x4cm Grijs


Voetcomfort is voor u belangrijk? Dan kunt u niet om de Excluton Fuego 60x60x4cm Grijs heen. Het voetcomfort van deze tegel is namelijk uitstekend en dat komt door het natuurlijke en aangename oppervlak. Daarnaast is deze tegel nabehandeld, waardoor u de tegel gemakkelijk kunt onderhouden. Voorheen werd de Fuego Flamestone genoemd.

Een tegel die vorstbestendig is, kan tegen temperaturen onder nul. Deze tegel is vorstbestendig, waardoor er geen scheuren of barsten in de tegel komen tijdens de vorstperiode. Mocht er wel een scheur of barst in de tegel voorkomen, dan moet u uitkijken dat deze tegel niet alsnog kapot gaat door de vorst. Dit kan bij een B-keus tegel namelijk wel voorkomen.

Deze tegel is niet geschikt voor uw oprit en dat komt doordat de dikte van 4 centimeter te dun is. Om een tegel als oprittegel te gebruiken, moet de tegel minstens 6 centimeter dik zijn. Een tegel die dunner is dan 6 centimeter kan het gewicht niet aan van uw auto, waardoor de kans bestaat dat de tegel breekt.

60x60 tegels zijn een populaire maat in ons assortiment. Een chique en unieke sfeer creëert u met dit formaat. Er wordt wel aangeraden om dit formaat tegels te leggen met een vacuüm tegeltiller. Het verplaatsen van de tegels is namelijk niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Goedkoper kunt u deze tegel niet krijgen. De Flamestone 60x60x4 Grijs is namelijk al voor €15,43 per m² te koop bij ons in de online webshop. De besteleenheid die wij hanteren voor deze tegel is 10,08m².

Deze B-keus partij is ruim 40% goedkoper dan de A-keus variant.


B-Keus partijen (zie hier)
B-keus is mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus tegels zijn bijvoorbeeld niet altijd dezelfde maat, of de bovenkant van de tegel is (licht) beschadigd door bijvoorbeeld haarscheurtjes of putjes in de tegel. Ook kan er qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, B-keus is minder consistent dan A-keus. Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus, wees dus voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houdt rekening met uitval. Wij kunnen dus ook geen 100% garantie geven van kwaliteit. B-keus is daarom stukken goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals gezegd is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Tegels met kleur en maatafwijkingen worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger als de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Wilt u meer weten over de tegel Fuego Grijs geproduceerd door Excluton?

Neem contact met ons op via 085-4012360. Bereikbaar van 09:00 tot 22:00.

Tip: bestel 10% extra Flamestone om zeker te zijn van voldoende sierbestrating

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

085 - 401 23 60
 

Kleur eerst in het echt zien? Bestel dan een voorbeeldsteen van 10x10

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp
je vraag naar
06-46343063
(videobellen
mogelijk)

Uitgebreide specificaties

Voorbeeldsteen: Testexemplaar van 10x10 aanvragen
Kwaliteit B-Keuze
Besteleenheid: per 10,08m²
Afmetingen: 60x60 cm (4cm dik)
Toepassing: Terras, pad
Prijs per m² (incl. btw): € 15,43
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Aantal m² per pallet: 10.08
Materiaal: Beton
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m eventueel uitval
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit
Gewicht per m2: 90 kg

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend

Beoordelingen Excluton Flamestone 60x60x4cm Grijs (4)

Schrijf een review
3 oktober 2016
Bjorn Hendriks

Flamestone

Geborsteld oppervlakte, wat erg mooi is. Aan de telefoon advies gevraagd over deze tegels. Daarom 10% extra uitgerekend, wat neer kwam op een extra pallet. Wat tegels overgehouden maar via marktplaats nog kunnen verkopen.
28 september 2016
L Wagenaar

Erg blij mee

Door videos op deze site te bekijken uitgekomen bij de Flamestone. Erg bijzondere bovenkant, beetje glimmend. Vonden mijn man en ik erg mooi. Ook fijn dat de tegel bewerkt is. Twijfelden over B-keus maar was niet nodig, met extra 10% kon goed bestraat worden.
8 maart 2016
Toon

toppers

Via google snel gevonden duidelijke site order geplaatst kregen mooi een dag voor levering bericht dat ze morgen kwamen helemaal top.
5 juli 2015
Joyce

Mooie stenen waar ik heel blij mee ben.

Mooie stenen met zeer weinig breuk. Zeker waar voor je geld. Het is dan wel een b partij maar dat zou je zeker niet zeggen zelfs de stratenmaker was verbaasd over de kwaliteit. De tegels en andere benodigdheden werden netjes op tijd bezorgd en heel netjes geplaatst op de parkeerplaats waar ze niet voor de buren in de weg stonden.
Kortom, zeker een aanrader!
Schrijf een review over Excluton Fuego 60x60x4cm Grijs (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?