NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Betontegels 50x50

U zoekt goedkope betontegels van 50x50? De betontegel 50x50 is verkrijgbaar in diverse kleuren en er kan een keuze worden gemaakt uit een betontegel met of zonder facet. U kiest simpelweg de door u gewenste versie van de betontegel 50x50 en u kunt het direct kopen. Liever een maatje groter? Wij hebben ook betontegels 60x60. Nog groter? Kijk dan eens bij betontegels 100x100. Liever wat kleiner? Dat kan natuurlijk ook met betontegels 40x40.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Goedkope betontegels 50x50 kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten betontegels in het formaat 50x50. De betontegels in 50x50 formaat zijn zeer populair. De 50x50 betontegels zijn goed te gebruiken voor uw oprit. Wanneer u de betontegels 50x50 gebruikt voor uw terras, dan geeft dat een een luxe uitstraling.

De 50x50 betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Voordelen van betontegels 50x50:
- Ze zijn erg sterk en slijtvast. 
- De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed
- Betontegels 50x50 zijn zeer duurzaam. Een levensduur van 20 jaar is niet vreemd bij beton bestrating.
- Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Voor welke betontegels 50x50 gaat u?

De mogelijkheden voor betontegels 50x50 zijn erg divers. Gaat u voor een moderne uitstraling of gaat u voor een authentieke sfeer? Wat kiest u? En hoe blijven betontegels 50x50 betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om 50x50 betontegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Betontegels 50x50  Betontegels 50x50  Betontegels 50x50

BETONTEGELS 50x50 TIP - Betontegels 50x50 zijn een goede keuze wanneer u betontegels zoekt met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Mooie 50x50 betontegels tegen een nette prijs. Zo kunt u toch voor die luxe uitstraling gaan.

Houd bij de aanschaf van betontegels 50x50 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met betontegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus betontegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus betontegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom betontegels 50x50 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.