NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Betontegels 40x60

Het formaat 40x60 is een goedkope keuze betontegel. Er zijn verschillende soorten 40x60 betontegels, waardoor het aantrekkelijk is om een 40x60 formaat aan te schaffen. Op deze pagina worden grindtegels getoond, maar ook tegels die een strak uiterlijk hebben. Een strak uiterlijk wordt gecreëerd doordat er geen facetrand aan de tegel zit. Kunt u geen keuze maken? Neem dan contact met ons op. Bekijk onze betontegels 30x30 als u liever een kleiner formaat wilt.

Creëer een unieke sfeer met langwerpige betontegels

Het 40x60 formaat is misschien niet het eerste formaat waar aan gedacht wordt, maar met een 40x60 betontegel haalt u een speciale tegel in huis. Door zijn langwerpige vorm kunt u deze tegel goed gebruiken om uw tuin, terras of pad breder of langer te laten lijken. Er zijn verschillende soorten 40x60 tegels, waaronder geborstelde en grindtegels.

Denk goed na over wat voor soort betontegel 40x60 u wilt gaan kopen. Er zijn namelijk betontegels in het formaat 40x60 met of zonder facet. Een facetrand houdt de schuine rand in aan de zijkanten van de tegel. Daardoor lijkt het alsof de tegels niet strak tegen elkaar aan liggen en dit geeft het terras een stijlvol aanzicht. Houdt u toch meer van een strak terras? Kies dan voor 40x60 betontegels zonder facet. Als voor u niet duidelijk is of de tegel met of zonder facet is, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Betontegel 40x60x5 Grijs zonder facet  Betontegel 40x60x5 Grijs  Betontegel 40x60x5 Grijs zonder facet

Houd bij de aanschaf van betontegels 40x60 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met betontegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus betontegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus betontegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom betontegels 40x60 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.