NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Betontegels 30x30

Zoekt u goedkope betontegels in het formaat 30x30? Er zijn een aantal keuzemogelijkheden als het gaat om de 30x30 tegel. Zo kunt u kiezen voor een speciale toplaag, met of zonder facetrand of verschillende kleuren. De 60Plus familie kent een 30x30 betontegel en deze is ook te zien op deze pagina. Maak gemakkelijk uw keuze door de verschillende tegels te vergelijken. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Liever een groter formaat? Bekijk onze betontegels 60x60.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Klassieke en stijlvolle 30x30 betontegels

Een 30x30 tegel is een klein formaat en heeft veel weg van een stoeptegel. De tegels op deze pagina zijn alleen geen standaard grijze stoeptegels, maar tegels die kleur bevatten, een mooie toplaag hebben en te leggen zijn als betontegels. De betontegel 30x30 wordt vaak gelegd in halfsteensverband. Daarom worden er bij sommige soorten ook halve tegels van 15x30 geleverd zoals bij de ExcluNatura Pigmento. Dit scheelt u weer slijpwerk tijdens het leggen.

U moet er goed over nadenken wat voor soort 30x30 betontegel u wilt kopen. Zo zijn er betontegels 30x30 met en zonder facetrand. Een facetrand houdt de schuine rand in aan de zijkanten van de tegel. Daardoor lijkt het alsof de tegels niet strak tegen elkaar aan liggen en dit geeft het terras een stijlvol aanzicht. Houdt u toch meer van een strak terras? Kies dan voor 30x30 betontegels zonder facet. Als voor u niet duidelijk is of de tegel met of zonder facet is, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Betontegel 60Plus 30x30x6 Nero

Houd bij de aanschaf van betontegels 30x30 rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus betontegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus betontegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom betontegels 30x30 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.