NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Betontegels

Betontegels
Betontegels, verkrijgbaar in bijvoorbeeld 60x60 of gewoon een maatje kleiner 50x50, maken een terras of pad erg mooi af. Ze zijn mooi van kleur, en gaan daarnaast erg lang mee. Bovendien zijn de stevige betonnen tegels verkrijgbaar in zwart, geel, rood en grijs. Zo heeft u altijd een betontegel die bij uw huis en tuin passen. Liever wat grotere betontegels? Neem dan eens een kijkje bij de betontegels 100x100! Vragen? Neem contact op via WhatsApp, chat of e-mail.

350 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 350 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

350 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 350 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Goedkope betontegels kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten betontegels. De betontegels die we tegenwoordig veel zien zijn de 60cm x 60cm en 50cm x 50cm. Wilt u écht grote betontegels, dan raden we het formaat 100cm x 100cm aan.

Betontegels hebben veel voordelen:

 • - Ze zijn erg sterk en slijtvast. 
 • - De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. Wanneer u betontegels gaat vergelijken met natuursteen of keramische tegels, dan springt de gunstige prijs van betontegels er wel uit.
 • - Betontegels zijn zeer duurzaam. Een levensduur van 20 jaar is niet vreemd bij betontegels.
 • - Betontegels zijn waterdoorlatend. Hierdoor vriezen betontegels nauwelijks stuk.
 • - Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten.

Voor welke uitstraling gaat u?

Betontegels zijn er in veel verschillende kleuren en formaten. Gaat u voor industriële en moderne betontegels of wilt u een Toscaanse uitstraling met betontegels die een terracotta kleur hebben? Wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om betontegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

 Betontegels  Betontegels  Betontegels 100x100

BETONTEGELS TIP - Heeft u een kleine tuin? Door gebruik te maken van grote betontegels creeërt u een ruimtelijker beeld. Uw tuin lijkt dus groter, dan wanneer u kiest voor kleinere betontegels.

Houd bij de aanschaf van betontegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met betontegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus betontegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus betontegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom betontegels 60x60 kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.