NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Betonplaten 135x135x16cm zwart genuanceerd met deklaag (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
Platen nodig voor een terrein waar zware voertuigen overheen rijden? Dan zijn de betonplaten 135x135x16cm zwart met deklaag van Excluton geschikte platen om te verwerken op uw terrein. Betonplaten worden ook wel agriplaten of stelconplaten genoemd.

  • 1,8m² per plaat

  • Zonder hijsvoorziening

  • Geschikt voor terreinen waar zware voertuigen overheen rijden

U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per plaat
Prijs per besteleenheid: € 46,26
Afmetingen: 135x135cm (16cm dik)
€ 46,26 per plaat
€ 46,26 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Betonplaten zwart

De Betonplaten 135x135x16cm zwart met deklaag, zijn geproduceerd door Excluton. Deze duurzame betonplaten zijn te gebruiken voor binnen en voor buiten. Betonplaten worden ook wel agriplaten of stelconplaten genoemd. Ze zijn zeer geschikt voor terreinen waar zwaardere voertuigen overheen rijden. Denk aan een parkeerplaats of een laad- en losplaats. Deze betonplaat is uitgerust met een deklaag, waardoor ze niet snel zullen verkleuren. Één plaat is 1,8m².

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

Uitgebreide specificaties

EAN-nummer: 8718246101635
B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per plaat
Afmetingen: 135x135cm (16cm dik)
Gewicht per besteleenheid 650 kg
Gewicht per stuk: 650 kg
Toepassing: Randafwerking schuin (vellingkant), zonder hoekrand, zonder hijsogen
Materiaal: Beton
Levering: Gelost door klem, zonder pallets
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (refurbished)
Schrijf een review over Excluton Betonplaten 135x135x16cm zwart genuanceerd met deklaag (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?