NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Betonstenen

Betonstenen
Betonstraatstenen en andere betonstenen koopt u natuurlijk gewoon online. Want online heeft u alle soorten stenen direct naast elkaar, zodat u goed kunt vergelijken. De betonstraatstenen in onze webshop zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd. De betonstenen zijn in diverse kleuren en maten beschikbaar. Heeft u vragen over de betonstenen? Neem dan contact met ons op. Zoekt u toch geen betonstenen? Kijk dan eens bij onze terrastegels of natuurstenen.

80 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 80 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

80 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 80 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Goedkope betonstenen kopen? 

Er zijn veel verschillende soorten betonstenen. Betonstenen zien we erg veel en dat komt omdat betonstenen veel positieve eigenschappen hebben. Betonstenen zijn er in veel formaten en dit maakt de betonstenen erg geschikt voor verwerking van zowel oprit als terras.

Voordelen van betonstenen:
 • - Ze zijn erg sterk en slijtvast.
 • - De prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed
 • - Betonstenen zijn zeer duurzaam. Een levensduur van 20 jaar is niet vreemd bij betonstenen.
 • - Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten.


Voor welke betonstenen gaat u?

De mogelijkheden voor betonstenen zijn erg erg groot. Er zijn veel verschillende formaten te krijgen, waardoor betonstenen voor zowel een terras als voor een oprit erg geschikt zijn. Gaat u voor een moderne uitstraling of heeft u liever een authentieke sfeer in de tuin? Met betonstenen is het allemaal mogelijk.

Wat kiest u? En hoe blijven betonstenen betaalbaar? Iedereen heeft andere wensen als het gaat om betonstenen.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Betonstenen   Betonstenen   Betonstenen

BETONSTENEN TIP - Gebruik bij het schoonmaken van uw betonstenen nooit een hogedruk reiniger. Door de hoge spuitkracht kan de bovenste laag aangetast worden. Dit zorg er uiteindelijk voor dat algen en ander vuil zich sneller hecht aan uw betonstenen.

Houd bij de aanschaf van betonstenen rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm. Betonstenen zijn meestal al dikker dan 6cm, dus die kunt u goed gebruiken voor de oprit.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus betonstenen. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus betonstenen.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom betonstenen kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.