NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Beton bestrating

Beton bestrating is verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor terrastegels, maar u kunt ook kiezen voor moderne siertegels. Het grote voordeel van beton bestrating is de lange levensduur. Zo kunt u lang genieten van uw nieuwe tuinbestrating. Vragen? Neem contact met ons op. Bereikbaar van 09:00-17:00. Als u wilt gaan genieten van uw nieuwe beton bestrating, dan koopt u snel en eenvoudig online via NuSierbestrating.nl.

De mooiste Beton Bestrating voor uw tuin

Er zijn verschillende soorten goedkope bestrating, zoals natuursteen, gebakken bestrating en ook beton bestrating. Elk type bestrating heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het leeuwendeel van ons assortiment bestaat uit beton bestrating voor uw tuin of terras. Beton bestrating kan globaal worden opgedeeld in betonstenen, beton siertegels en daarnaast nog betonnen elementen.


Betonstenen

Betonstraatstenen zullen niemand onbekend zijn. Deze betonstenen worden gemaakt met echte Nederlandse grondstoffen en zijn in ieder straatbeeld te herkennen. Tegenwoordig zijn betonstenen niet meer zo standaard als vroeger. Ze worden in allerlei kleuren, formaten en soorten geleverd. Betonstenen worden in sommige gevallen ook behandeld met beschermende impregneringen of coatings. De meeste betonstenen zijn zes centimeter dik en hebben een relatief klein formaat. Bij een groter formaat wordt het een tegel genoemd.


Beton Siertegels

De betonnen siertegel verschilt eigenlijk niet al te veel van de gewone betonsteen. De betonnen siertegels kunnen ook alle moderne bewerkingen hebben ondergaan zoals bij de betonsteen. Alleen worden het siertegels genoemd omdat ze een dikte van vier of vijf centimeter hebben en van een relatief groot formaat zijn.


Door de moderne technieken van tegenwoordig kunnen vandaag de dag zelfs siertegels van een meter bij een meter geproduceerd worden. Deze vindt u ook in onze categorie Siertegels. De betonnen siertegels lenen zich het best voor terras en tuin. Door hun grotere oppervlak en dikte zijn ze meestal niet geschikt voor zware belasting zoals een oprit.

Diverse soorten bestrating met onder andere siertegels, betonstenen en andere strakke bestrating.