Betaalmethodes

Op NuSierbestrating.nl kunt u uw bestelling op verschillende manieren betalen. Lees op deze pagina wat iedere betaalmethode inhoudt en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Wij hanteren een levertijd van 1 tot 7 werkdagen. Deze levertijd gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. 

iDEAL
iDEAL is de meest gekozen betaalmethode. Het is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij een iDEAL betaling wordt het geld direct overgeboekt van uw rekening naar onze rekening. Een iDEAL betaling is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Na de betaling wordt uw rekeningsaldo direct bijgewerkt. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan een iDEAL betaling. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. 

Mastercard
Mastercard is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als u met Mastercard betaalt, wordt dit het einde van de maand van uw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Mastercard is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. 

Visa
Visa is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als u met Visa betaalt, wordt dit het einde van de maand van uw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Visa is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. 

Handmatige overboeking
Als u kiest voor deze betaalmethode kunt u het geld zelf, handmatig, overboeken. U ontvangt direct na het plaatsen van de bestelling een E-mail met gegevens voor de betaling. De levertijd gaat in op het moment dat wij het geld op onze rekening hebben ontvangen. Let op: het kan tot drie werkdagen duren voordat het geld is overgeschreven. Omdat het gaat om privégegevens kunnen wij van tevoren niet inzien op welke dag het geld op onze rekening staat.

Afterpay | Riverty - Particulier
Tot een bedrag van € 2.500 kunt u achteraf betalen met Afterpay/Riverty. Als u kiest voor Afterpay/Riverty dient u uw gegevens in te vullen, hier hoeft u geen account voor aan te maken. Afterpay/Riverty schiet uw bestelling voor, wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een E-mail van Afterpay/Riverty met het betaaloverzicht, na ontvangst van uw bestelling kut u betalen via deze email of met de Afterpay app. Als u de bestelling heeft ontvangen en u wilt het niet houden kan Afterpay/Riverty de betaling 10 dagen op pauze zetten. In deze tijd kunt u de bestelling retourneren. Let op: aan het retourneren van een bestelling zijn wel kosten verbonden, lees hier de voorwaarden van retourneren.