Zwarte Tegels Buiten

Zwarte Tegels Buiten
Met een zwarte tegel buiten voor uw tuin of terras kan zowel een moderne tuin worden gecreëerd als een meer klassieke tuin. Met een zwarte tegel kunt u buiten alle kanten op. De zwarte tegels zijn in tal van afmetingen verkrijgbaar, houdt er echter wel rekening mee dat u in een kleine tuin, beter voor een grote zwarte tegel kan kiezen.

102 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 102 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

102 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 102 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zwarte tegels voor buiten in zowel A- als B-keus

Net zoals veel van onze bestrating zijn zwarte tegels voor buiten in zowel A- als B-keuze te krijgen. B-keuze tegels kunnen tot 40% goedkoper zijn dan A-keuze. Het blijft wel B-keuze, er kunnen dus schoonheidsfoutjes in maat en oppervlaktestructuur zitten en kan er breuk voorkomen. Wij raden aan om 10% extra te bestellen om breuk op te kunnen vangen.

Kiest u buiten grote of kleine zwarte tegels?

In een kleine tuin kunt u beter gebruik maken van grotere zwarte tegels. Dit klinkt wellicht raar, maar hierdoor wordt de tuin een stuk rustiger en lijkt de tuin groter. Hoe groter de tegel die u plaatst hoe groter de tuin lijkt. Door gebruik te maken van klinkers of kleine tegels zal de tuin nog kleiner lijken, dit komt doordat er meer naden te zien zijn en hierdoor krijgt u een onrustiger beeld. Kies in een kleine tuin dus voor grotere zwarte tegels, bijvoorbeeld in het formaat 60x60.