NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Zwarte Tegels Buiten

Met een zwarte tegel buiten, voor uw tuin of terras, kan zowel een moderne tuin worden gecreëerd als een meer klassieke tuin. Met een zwarte tegel kunt u buiten alle kanten op. Niet alleen uw tuin kunt u betegelen met zwarte tegels, maar ook uw oprit is geschikt voor zwarte tegels. De zwarte tegels zijn in tal van afmetingen verkrijgbaar. Houdt er echter wel rekening mee dat u in een kleine tuin beter voor een grote, zwarte tegel kan kiezen van bijvoorbeeld 100x100.

25 artikel(en)

25 artikel(en)

25 artikel(en)

25 artikel(en)

Goedkope zwarte tegels kopen voor buiten

Er zijn veel verschillende soorten zwarte tegels voor buiten, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor zwarte tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke zwarte tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten zwarte tegels ook nog eens in veel formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van zwarte tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan zwarte tegels voor buiten uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

De zwarte tegels voor buiten moet u goed schoonmaken

Bij koud en nat weer zullen uw zwarte tegels een beetje groen kunnen uitslaan. Deze groene aanslag komt bijna altijd wel voor, maar bij de ene tegel wat meer dan bij de andere. Een tegel die in de zon ligt, zal waarschijnlijk minder groene aanslag hebben. Zwarte tegels voor buiten kunt u het beste goed bijhouden door schoon en heet water te gebruiken. Groene zeep en reinigingsmiddelen kunnen uw tegels beschadigen en dat is iets wat u niet wilt.

Grote zwarte tuintegels

Een grote zwarte tuintegel is de 100x100 tegel. Qua zwart is er niet veel keus als het gaat om 100x100 tuintegels. Een voorbeeld van een 100x100 zwarte tegel komt uit de Xtra serie.

Piazzo Banenverband  Black Star  Woodstone Nero

Houd bij de aanschaf van zwarte tegels voor buiten rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom zwarte tegels voor buiten kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.