NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Zwarte Betontegels

De betontegel is een klassieke bestrating die overal kan worden gebruikt. In deze categorie staan al onze zwarte betontegels. Deze zwarte tegels zijn in diverse maten verkrijgbaar, van 30x30 tot 60x60. Een zwarte betontegel kan zowel met als zonder facet worden aangeschaft. Een betontegel met facet is de gewone stoeptegel. Een betontegel zonder facet is een tegel zonder extra rand, waardoor u deze strakker tegen elkaar aan kunt leggen.

41 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

41 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 41 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope zwarte betontegels

Er zijn veel verschillende soorten zwarte betontegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor zwarte tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van zwarte betontegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan zwarte betontegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Zwarte betontegels in de formaten 30x30, 50x50 en 60x60

Gewone zwarte betontegels zijn eigenlijk de normale stoeptegels met weinig opsmuk. Deze betontegels zijn in allerlei maten beschikbaar: van 30x30 tot 50x50 en 60x60. Maar tegenwoordig zijn betontegels ook in allerlei sierlijke varianten, kleuren en reusachtige maten te krijgen.

Online uw betontegels kopen

Tegenwoordig zijn er veel online webshops en zo zijn er ook online webshops voor betontegels. Betontegels zijn misschien niet de eerste producten waar u aan denkt bij online kopen, maar bij NuSierbestrating.nl is het normaalste zaak van de wereld. Bijna alle verkopen gaan namelijk online, waardoor wij een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf zijn als het gaat om online aankopen.

Woodstone Nero  Abbeystones grijs/zwart  Black Star

Houd bij de aanschaf van zwarte betontegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom zwarte betontegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.