NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Waaltjes

Vaak zie je waaltjes in een oude dorpskern of op een ouderwets landweggetje. Desalniettemin, steeds vaker worden deze waalformaat stenen of waaltjes gebruikt voor een tuin, terras of oprit. Bijvoorbeeld voor een mooi slingerpad of een rond gebogen terras. Daarnaast is het waaltje ook goed te gebruik om een pad naar het terras toe te maken. Een prachtig (klassiek) beeld!

15 artikel(en)

15 artikel(en)

15 artikel(en)

15 artikel(en)

U wilt waaltjes kopen? Wij hebben een snelle levering

Wij van NuSierbestrating.nl proberen de waaltjes (stenen in waalformaat) die u wilt kopen, snel te leveren. Wij leveren altijd binnen 7 werkdagen. Een afleverdatum afspraken is overigens niet mogelijk vanwege de complexe (dagelijkse) planning. U ontvangt van tevoren bericht wanneer er geleverd zal gaan worden.

Waaltjes: een klassieke formaat bestrating

De waaltjes roepen een nostalgische sfeer op met hun formaat. De waaltjes vindt u dan ook maar weinig terug in moderne tuinen. De waaltjes hebben echter wel een vaste plek in ons (toch moderne) assortiment gekregen, omdat ze tijdloos zijn. Iedereen die houdt van een groene en wilde tuin, kan niet om de waaltjes heen. Zoekt u nog een steen om een muurtje te bouwen? Dan is rock walling of brickwalling een geschikte keuze voor u.

Beton is het hoofdmateriaal van de waaltjes

Het zal u vast niet verbazen dat onze waaltjes van beton zijn gemaakt. Beton is sterk en krachtig materiaal dat lang mee gaat. Alle waaltjes die wij aanbieden zijn ook nog eens 6 of 7 centimeter dik, dus u kunt ze goed gebruiken voor uw oprit. Betonnen tegels hebben wij ook genoeg in ons assortiment.