Tuintegels Aanbieding

Tuintegels Aanbieding
Met onze Tuintegels B-keuze partijen kunt u partijen scoren met minimaal 40% korting. Voor al deze aanbiedingen geldt dat op ook echt op is. B-keuze partijen zijn namelijk alleen tijdelijk beschikbaar. En als een aanbieding is verkocht dan gaan de tegels van de site af. Gebruik de filter aan de linkerkant om snel de ideale aanbieding voor u te vinden. Zo hoeft u niet door honderden tuintegels heen te scrollen. Vragen over de partijen? Neem dan contact met ons op.

382 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 382 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

382 artikel(en)

Artikelen 1 tot 96 van 382 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom zijn deze tuintegels zo goedkoop in de aanbieding?

Wij zijn de grootste leverancier van B-keus bestrating in Nederland. Omdat wij samenwerken met producent Excluton, kunnen wij al hun B-keuze producten aanbieden voor slechts een fractie van de A-keus prijzen zoals bijvoorbeeld abbeystones. U krijgt hierdoor maar liefst tot 40% korting in de aanbieding. Hierdoor zijn we dus goedkoop en de goedkoopste van Nederland op het gebied van sierbestrating.

Antraciet is een mooie kleur voor tuintegels

Antraciet of zwart is een kleur die veel voorkomt als tegel. Zo zijn er ook tuintegels verkrijgbaar in het antraciet. Niet alleen op deze pagina zijn er veel antracieten tuintegels te vinden. Als u specifiek zoekt naar zwarte tegels, dan is de pagina ‘Zwarte Tegels Buiten’ voor u geschikt.

Is het materiaal van tuintegels beton?

Het grootste gedeelte van onze tuintegels bestaat hoofdzakelijk uit beton. Dit maakt een tegel sterk en zorgt voor een lange levensduur, maar alleen beton maakt een tegel natuurlijk niet mooi. Daarom worden de meeste tegels bewerkt of na behandeld.