NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Tuintegels Aanbieding

Met onze Tuintegels B-keuze kunt u partijen scoren met minimaal 40% korting. Voor al deze aanbiedingen geldt dat op ook echt op is. B-keuze partijen zijn namelijk alleen tijdelijk beschikbaar. Gebruik het filter aan de linkerkant om snel de ideale aanbieding voor u te vinden. Vragen over de partijen? Neem dan contact met ons op.

100 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

100 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 100 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom zijn deze tuintegels zo goedkoop in de aanbieding?

Wij zijn de grootste leverancier van B-keus bestrating in Nederland. Omdat wij samenwerken met producent Excluton, kunnen wij al hun B-keuze producten aanbieden voor slechts een fractie van de A-keus prijzen zoals bijvoorbeeld abbeystones. U krijgt hierdoor maar liefst tot 40% korting in de aanbieding. Hierdoor zijn we dus goedkoop en de goedkoopste van Nederland op het gebied van sierbestrating.

Antraciet is een mooie kleur voor tuintegels

Antraciet of zwart is een kleur die veel voorkomt als tegel. Zo zijn er ook tuintegels verkrijgbaar in het antraciet. Niet alleen op deze pagina zijn er veel antraciete tuintegels te vinden. Als u specifiek zoekt naar zwarte tegels, dan is de pagina ‘Zwarte Tegels Buiten’ voor u geschikt.

Met welk materiaal worden tuintegels geproduceerd?

Het grootste gedeelte van onze tuintegels bestaat hoofdzakelijk uit beton. Dit maakt een tegel sterk en zorgt voor een lange levensduur, maar alleen beton maakt een tegel wat simpel. Daarom worden de meeste tegels bewerkt of nabehandeld.