NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Tuintegels 80x80

Tuintegels in 80x80 zijn voor vrijwel iedere tuin geschikt. Voor grote tot kleine tuinen, van oude tot nieuwe tuinen. Naast tegels in 80x80 kunt u bij ons ook tuintegels in 60x60 vinden, maar ook nog een maatje groter in 100x100. Daarnaast zijn er nog tal van andere maten. Een compleet overzicht van al onze tuintegels vindt u hier. Vragen over de tegels of over het bestellen? Neem dan contact met ons op via e-mail, chat, telefoon of WhatsApp.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Wat zijn de voor- en nadelen van grote, 80x80 of 100x100, tegels?

Een voordeel van grote tegels is dat ze perfect geschikt zijn voor een kleine tuin. Ze laten een kleine tuin namelijk groter doen lijken. Als u dus grote 80x80 tegels in uw tuin plaatst dan geeft dit uw tuin een 'grotere uitstraling'. Daarnaast zijn grote tegels tegenwoordig erg populair. Vooral als u dus een moderne tuin wilt creëren, kunt u gebruik maken van grote tegels.

Een nadeel van grote tegels is dat ze wat lastiger zijn om goed te leggen, vooral als u het zelf gaat doen. U sjouwt zich namelijk een breuk met deze tegels, ze zijn dus erg zwaar. Vergist u zich hier niet in!

Wilt u toch liever wat kleinere tuintegels, kies dan bijvoorbeeld voor tuintegels 50x50.

Alle tegels zijn afkomstig van Excluton. De grootste leverancier voor sierbestrating van Europa. Hier vindt u een overzicht van alle Excluton Tegels.