NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Tuintegels 50x50

Het formaat 50x50 (en het formaat 60x60) is vooral bekend van de standaard betontegels, desondanks kunt u ook kiezen voor een 50x50 tegel. 50x50 tuintegels zijn er namelijk in tal van, kleurrijke, uitvoeringen. Van grindtegel tot de moderne 60Plus uitvoering. Probeer uw tuin of terras meer kleur te geven en kies voor niet-standaard tuintegel van 50x50! Een maatje groter? Kijk dan eens naar de tuintegels 80x80.

17 artikel(en)

17 artikel(en)

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Wat is het verschil tussen tuintegels, terrastegels en siertegels?

Eigenlijk is er heel weinig verschil. De meeste tegels die u hier op de website vindt kunnen zowel voor terras, tuin en of pad worden gebruikt. In principe zijn dus al onze tegels tuintegels. En zouden alle tegels eigenlijk ook voor het terras kunnen worden gebruikt, in die zin zijn alle tegels ook terrastegels.

Niet alle tegels zijn echter siertegels. Je hebt namelijk de standaard betontegels, iedereen kent deze waarschijnlijk wel als stoeptegels, en je hebt siertegels. Siertegels hebben vaak een extra laag, een extra kleur of iets anders dat deze tegels speciale uitstraling geeft.