NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Terrastegels B-keuze

Alleen op NuSierbestrating.nl vindt u partijen B-keuze bestrating. In veel gevallen is onze B-keuze niet te onderscheiden van A-keuze terrastegels. Inmiddels zijn onze B-keuze partijen uitgegroeid tot de meest populaire bestrating van dit moment. Wacht echter niet te lang, deze partijen kunnen snel verdwenen zijn.

83 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 83 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

83 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 83 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Terrastegels kunt op NuSierbestrating.nl kopen

Heeft u tegels nodig voor uw tuin of terras? Dan zit u goed op NuSierbestrating.nl. Terrastegels zijn over het algemeen dunne tegels (4 centimeter). Dit komt doordat er geen zware voertuigen overheen rijden zoals een auto. Voor oprittegels kunt u het best kijken bij tegels die minstens 6 centimeter dik zijn.

50x50 terrastegels nodig?

Het zal u vast niet verbazen dat wij ook 50x50 terrastegels aanbieden. Dit formaat is, samen met de 60x60 tegels, een perfect formaat voor mensen die twijfelen over de grootte van de tegels. De 50x50 terrastegels zijn niet te klein en niet te groot. Zo creëert u een rustige sfeer in de tuin.

Goedkope terrastegels zijn B-keuze terrastegels

B-keuze terrastegels zijn enkel bij ons te koop. Deze tegels komen van onze leverancier Excluton en zijn van een iets mindere kwaliteit dan A-keus. Er kan namelijk structuur-, maat- of kleurverschil voorkomen. Ook kunnen sommige tegels gebroken of gescheurd zijn. Daarom wordt aangeraden om 10% extra te bestellen van de terrastegels die u kiest.