NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Excluton Kera Quite Light Paving 60x60x4cm Black (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
Dit is de Kera Quite Light Paving van Excluton, in de kleur Black. De tegels hebben een afmeting van 60x60cm en zijn 4cm dik. Deze bestrating heeft een prachtige keramische toplaag en is zeer licht van gewicht. De tegels zijn door een handig mes en groef systeem gemakkelijk en zonder voeg te leggen en geschikt voor uw (dak)terras en pad.

 • Zeer licht van gewicht

 • Keramische toplaag

 • Gemakkelijk leggen


U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.

Besteleenheid: per m²
Prijs per besteleenheid: € 18,91
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
€ 18,91 per m²
€ 18,91 per 1 m²

 


Nog 1,00 m² op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Achteraf betalen Makkelijk en veilig
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Voor €139,95

Productbeschrijving van Excluton Kera Quite Light Paving Black

De Kera Quite Light Paving van Excluton staat voor innovatie op het gebied van bestrating. De tegels hebben een keramische toplaag en een lichtgewicht polyurethaan onderzijde, voorzien van mes en groef. Hierdoor zijn ze uitermate licht van gewicht, eenvoudig te leggen zonder voeg en volledig onkruid vrij. Door het mes en groef systeem schuiven de tegels in elkaar, dit maakt het onmogelijk voor onkruid om tussen de tegels naar boven te komen. De tegels zijn geschikt voor een terras en pad en door het lichte gewicht ook zeer goed geschikt voor een balkon of dakterras. De keramische toplaag is zeer hoog van kwaliteit en zorgt voor een luxe, natuurlijke uitstraling in uw tuin. Deze tegels zijn uitermate duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. Met de Kera Quite Light Paving van Excluton haalt u kwaliteit in huis waar u jaren plezier van zult hebben.

Deze Kera Quite Light Paving wordt geleverd in de kleur 'Black', dit is een donker kleur die veel wegheeft van antraciet het is echter geen zwart. De tegels hebben een afmeting van 60x60cm en zijn 4cm dik. Let op: het gaat hier om de B-keus kwaliteit, dit houdt in dat er kwaliteitsfouten in de tegels kunnen zitten waaronder kapotte randen in de polyurethaan onderzijde.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 17:00 uur voor u klaar

info@nusierbestrating.nl

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp je vraag
naar 06-53153535
(enkel WhatsApp
berichten)

Uitgebreide specificaties

B-keus bezichtigen Let op: niet alle B-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Besteleenheid: per m²
Afmetingen: 60x60cm (4cm dik)
Gewicht per m2: 24,16 kg
Gewicht per besteleenheid 24,16 kg
Toepassing: Terras, dakterras, pad
Aantal stuks per m²: 2.78
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Voorbeeldsteen: Vraag hier uw voorbeeldsteen aan.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.
Aftrillen: Aftrillen is niet altijd mogelijk. Lees eerst dit.
Kwaliteit: B keus komt direct van de fabrikant. Het betreft hier tijdelijke partijen (used)

Producteigenschappen

 • Ecologisch & duurzaam
 • Geschikt voor dakterras
 • Kleur-ondersteunend
 • Leggen met voeg
 • Lichtgewicht
 • Mos & algen werend
 • Niet geschikt voor aftrillen
 • Niet geschikt voor oprit
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Stroef
 • Uitbloei remmend
 • Voetcomfort
 • Vorstbestendig
 • Vuilwerend
Schrijf een review over Excluton Kera Quite Light Paving 60x60x4cm Black (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?