NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Terrastegels Antraciet

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Goedkope terrastegels antraciet

Er zijn veel verschillende soorten terrastegels in het antraciet, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor antraciete tegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van antraciete tegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan terrastegels in het antraciet uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Specifiek op zoek naar betontegels 60x60 antraciet zonder facet?

Bij ons vindt u veel soorten terras- of betontegels. Eén van de meest populaire betontegels zijn de betontegels 60x60 antraciet zonder facet. Deze tegels hebben een groot formaat, een mooie kleur en zijn strak tegen elkaar aan te leggen doordat ze geen facetrand hebben. Bent u dus specifiek op zoek naar deze tegels? Op deze pagina kunt u ze terugvinden.

Betontegels antraciet 50x50

Betontegels worden ook wel tuintegels of terrastegels genoemd. Daarom zult u de betontegel 50x50 antraciet niet zo snel vinden, maar wel de tuintegel 50x50 of de terrastegel 50x50 in het antraciet. Sommige tegels zijn ook uit de Mondo-X-serie. Deze serie is gemaakt in een speciale fabriek en de tegels hebben een extra coating gekregen. Daardoor zijn de tegels uit de Mondo-X-serie kwalitatief beter dan normale tegels.

Xtra 60x60x4 antraciet  Betontegel 60x60x4 antraciet zonder facet  Tuintegel 60x60x4 antraciet met facet

Houd bij de aanschaf van terrastegels antraciet rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom terrastegels antraciet kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.