NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Tegels Houtlook

Uniek en niet te onderscheiden van echt hout. Met houtlook tegels haalt u moderne tegels in huis die uw tuin of terras tot leven laten komen. Door de levensechte bedrukking of houtnerven zijn deze tegels geschikt voor mensen die van een houtuitstraling houden. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar voor de houtlook tegels. Zo kunt u kiezen voor het populaire formaat 60x60 of het 60x120 formaat. Vragen over deze formaten? Wij helpen u graag verder.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Goedkope tegels met een houtlook

Er zijn veel verschillende soorten tegels met een houtlook, van modern tot klassiek en van groot tot wat kleiner. Gaat u voor tegels met een houtlook die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels met houtlook ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van tegels met een houtlook.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan tegels met een houtlook uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Verschillende varianten houtlook tegels in de aanbieding

U heeft de keuze uit verschillende soorten houtlook tegels die in de aanbieding zijn. Zo zijn er tegels met een vlakke houtlook print. De toplaag is dan een bedrukking. Houdt u meer van een reliëf? Deze tegels worden ook aangeboden. Een reliëf is een golvend oppervlak, waardoor de tegel nog meer op echt hout lijkt. De tegels worden tegen een lage prijs aangeboden, omdat het B-keus tegels zijn.

Wat is de prijs van houtlook tegels?

Tegels met een houtlook zijn over het algemeen iets duurder dan standaardtegels. Dit omdat de tegels bedrukt worden of omdat het productieproces langer duurt doordat er een golvend oppervlak gemaakt moet worden. De prijs is dus iets duurder, maar wij bieden B-keus tegels aan met een houtlook. Deze tegels zijn minimaal 40% goedkoper dan A-keus tegels.

Houd bij de aanschaf van tegels met een houtlook rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom houtlook tegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.