NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Stoeptegels

21 artikel(en)

21 artikel(en)

21 artikel(en)

21 artikel(en)

Goedkope stoeptegels

Er zijn veel verschillende soorten stoeptegels, van modern tot klassiek en van groot tot klein. Gaat u voor grijze stoeptegels die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke tegels die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten tegels ook nog eens in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van stoeptegels.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan stoeptegels uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Wij bieden geen stoeptegels aan die gebruikt zijn

Stoeptegels die al eens eerder zijn gebruikt, worden niet door ons verkocht. Wij bieden u 'nieuwe' stoeptegels aan tegen een scherpe prijs. De nieuwe tegels zijn van A-, AB- en B-keus kwaliteit. B-keus kwaliteit wil hier niet zeggen gebruikt of tweedehands, maar B-keus tegels zijn afgekeurd door de fabrikant.

50x50 tegels zijn eigenlijk geen stoeptegels

De standaard stoeptegels zijn van het formaat 30x30. Ook hebben ze een grijze kleur. Op deze pagina zult u een paar stoeptegels vinden die aan deze omschrijving voldoen. U vindt hier helaas geen 50x50 of 60x60 stoeptegels, maar alleen 30x30 en 40x40 tegels. Dit omdat de grotere tegels zoals 50x50 gewoonweg niet vallen onder stoeptegels.

Excluton Rondo 40x40x5cm rood  ExcluMare glossy dark grey  Excluton Terrazzo geslepen rood

Houd bij de aanschaf van stoeptegels rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel te nemen met een minimale tegeldikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom stoeptegels kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.