NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Excluton Brickwall 30x10x13cm Toscaans (B-keus)

https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=7139
De Brickwall Toscaans van Excluton is toepasbaar voor het maken van hoogteverschil en tuinmuren. Deze Blokken zijn in diverse formaten en kleuren beschikbaar. Het beste resultaat met de Brickwall krijgt u als u deze verlijmd met een speciale steenlijm.

  • Restantprijs

  • Voor robuuste tuinmuren

  • Onderhoudsvriendelijk


U wilt B-keus bestrating aanschaffen. Bent u bekend met de voorwaarden van B-keus? Zie hier wat B-keus betekent.
Besteleenheid: per 168 stuks
Afmetingen: 30x10x13cm
€ 71,15 per 168 stuks

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
Achteraf betalen Makkelijk en veilig
Snel geleverd Binnen 7 werkdagen
Altijd het voordeligst Onderaan de streep
Professionele bezorging Altijd voor €139,95

Productbeschrijving van Brickwall Toscaans

De Brickwall 30x10x13cm Toscaans van Excluton is toepasbaar voor het maken van een hoogteverschil in uw terras of pad en tuinmuren. Deze Brickwall Sahara blokken, in de kleur zandgeel genuanceerd, kunnen voor diverse doeleinden kunnen worden toegepast. De Brickwall is getrommeld en heeft hierdoor een nostalgisch uiterlijk. Het beste resultaat met de Brickwall krijgt u als u deze verlijmd met een speciale steenlijm.

B-keus partijen (zie hier)

B-keus is van mindere kwaliteit dan A-keus. B-keus kan onder andere kleurverschil, maatverschil en structuurverschil bevatten. Ook kan de tegel beschadigd zijn en bijvoorbeeld haarscheurtjes, putjes of missende hoekjes bevatten. De toplaag van de tegel kan afwijken, de structuur of kleur kan anders zijn dan die van de A-keus variant. Er kan qua kleur verschil zijn tussen B-keus tegels, het is mogelijk dat er tegels zonder kleur tussen zitten. B-keus is minder consistent dan A-keus.

Met B-keus kunt u dus niet dezelfde kwaliteit verwachten als bij A-keus. Wees voorbereid op verschil qua kleur, structuur en houd rekening met uitval. Wij geven geen garantie op de kwaliteit. B-keus is daarom een stuk goedkoper dan A-keus.

Als u kiest voor B-keus, dan neemt u zelf de verantwoordelijkheid over de kwaliteit.

Zoals aangegeven is B-keus mindere kwaliteit dan A-keus. U gaat dus te maken krijgen met gebroken tegels of tegels die niet geheel bruikbaar zijn. Daarom raden wij u altijd aan om minimaal 10% extra te bestellen. Deze 10% extra is ter compensatie van de tegels op de pallet die niet te verwerken zijn. Onder onverwerkbare tegels rekenen wij tegels die compleet gebroken zijn. Tegels met kleur- en maatafwijkingen en beschadigingen als haarscheurtjes, putjes en missende hoekjes worden overigens niet onder deze 10% uitval gerekend, dit is namelijk inherent aan B-keus.

Daarnaast geldt voor zowel A- als B-keus dat partijen nooit exact overeenkomen met afbeeldingen die u heeft gezien, aangezien het gaat om natuurproducten. Gelieve hier rekening mee te houden. Geleverde B-keus partijen worden door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, deze kosten zijn hoger dan de standaard verzendkosten, zie hier.

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over B-keus. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn.

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 17:00 uur voor u klaar

info@nusierbestrating.nl

Snel iets vragen?
WhatsApp WhatsApp je vraag
naar 06-47134594
(enkel WhatsApp
berichten)

Uitgebreide specificaties

B-keus bezichtigen Let op: niet alle b-keus is te bezichtigen in onze showroom. Zeker weten of uw keuze te bekijken is? Neem van tevoren contact met ons op.
Kwaliteit B-Keuze
Besteleenheid: per 168 stuks
Afmetingen: 30x10x13cm
Gewicht per besteleenheid 1535,52 kg
Gewicht per stuk: 9,14 kg
Aantal stuks per m²: 25,6
Aantal m² per pallet: 6,5
Levering: In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Aanvullende info: Bij betonproducten bestaat een kans op kalkuitbloei.
Voorbeeldsteen: Vraag hier uw voorbeeldsteen aan.
Extra bestellen: Bestel bij B-keus 10% extra i.v.m. eventueel uitval.

Beoordelingen Brickwall Toscaans (1)

Schrijf een review
12 september 2018
de heuvel

natuurlijk

eerst deze stenen komen kijken in de showroom, hierbij was er een medewerker die het aan ons goed uitlegte. we hadden ze gelijk daar besteld en ze kwamen een paar dagen later aan bij ons. Allemaal goed geregeld en de stenen zien er goed en natuurlijk uit in onze tuin!
Schrijf een review over Excluton Brickwall 30x10x13cm Toscaans (B-keus)
En maak kans op € 50,-

Hoe waardeert u dit product?