NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Stapelblokken

Stapelblokken kunnen voor vele doeleinden worden toegepast. Wilt u een robuuste plantenbak maken? Of een klein muurtje? Dan zijn stapelblokken de perfecte keus voor u. Stapelblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, van robuust tot strak, van modern tot speels. Stapelblokken zijn niet meer weg te denken uit een mooie tuin. In combinatie met mooie tuintegels en veel groen staan deze blokken garant voor veel tuinplezier.

14 artikel(en)

14 artikel(en)

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Goedkope stapelblokken

U kunt er eigenlijk niet meer omheen: stapelblokken zijn onmisbaar. Of u nou een muurtje of een plantenbak wilt, stapelblokken kunt u overal voor gebruiken. Waar bent u naar op zoek? Een moderne of robuuste look? Ons ruime aanbod in stapelblokken heeft voor ieder wat wils. Gebruik simpele, antraciete stapelblokken als u uw tuin graag rustig wilt houden. Bent u juist op zoek naar een speelse uitstraling? Dan is stonewalling perfect voor u.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u uw stapelblokken uitkiezen. Heeft u net mooie tegels gevonden en wilt u dat uw blokken hierbij passen? Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt.

Toepassing van stapelblokken

Want waar zijn ze eigenlijk niet geschikt voor? De blokken worden het meest gebruikt voor een bloembak of muurtje, maar u kunt er nog zo veel meer mee doen. Denk bijvoorbeeld aan een bankje. Door het bankje af te maken met wat zachte kussens creëert u een gezellig hoekje in de tuin. Zit u op een warme zomeravond graag bij de vuurkorf? Met stapelblokken kunt u ook een handige houtopslag maken.

Robuust of modern?

Welke sfeer straalt uw tuin uit? Bent u op zoek naar een nostalgische of juist een moderne look? De stapelblokken mogen daarin natuurlijk niet achterblijven. Door deze elementen aan uw tuin toe te voegen, versterkt u deze look meteen. Ook het gebruik van planten en bloemen draagt bij aan deze sfeer. Wilt u een romantische tuin? Plant dan zomerse bloemen in uw plantenbak.

Stapelblokken plantenbak  Stonewalling grijs/zwart  Stapelblokken bankje

Houd bij de aanschaf van stapelblokken rekening met de volgende zaken:


CheckmarkZoek de juiste kleur
Stapelblokken zijn prachtig en zullen een ware aanvulling aan de tuin zijn. Erg belangrijk is dat de kleur van de blokken mooi aansluit op uw tegels. Heeft u grijze tegels met antraciet nuances? Dan staan antracieten stapelblokken mooi in uw tuin.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKom langs in onze showroom
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom Stapelblokken kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.