NuSierbestrating.nl
 • Laagste prijzen
 • 25.000 klanten

Sierstenen

Of u nu op zoek bent naar kleurrijke designsierstenen of klassieke beton sierstenen, in zowel A-keus als B-keus voor uw tuin of terras, hier vindt u wat u zoekt. Ook qua prijsklasse vindt u van alles in deze categorie: van goedkope B-keus (tot wel 40% goedkoper!) tot premium design siertegels in grootformaat. De keuze is aan u. Heeft u vragen? Geen nood, neem contact met ons op via 085-0043641 en wij helpen u graag.

226 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 226 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

226 artikel(en)

Artikelen 1 tot 32 van 226 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De sierstenen goedkoop en snel in huis?

Standaard proberen wij de sierstenen zo goedkoop en zo snel mogelijk te leveren. Het is echter niet mogelijk om een afleverdatum van tevoren in te plannen, omdat de planningen voor het transport door de leverancier worden opgesteld. Er wordt altijd binnen 7 werkdagen geleverd. Naast een snelle levering kunnen wij de stenen ook heel goedkoop aanbieden. Dit komt door onze B-keus producten.

Sierstenen kopen: voor ieder wat wils

In ons assortiment proberen wij met ieders voorkeur rekening te houden. Van budget tot premium en van grootformaat tot kleine betonstenen. Voor deze categorie hebben we een greep genomen uit ons assortiment. Wat in deze categorie staat is dus lang niet alles wat we hebben. Wil je alles zien? Neem dan eens rustig de tijd en bekijk op je gemak alle categorieën van leisteen tot de getrommelde bestrating.