Sierbestrating Wildverband

Sierbestrating Wildverband
U zoekt een mooi wildverband voor uw tuin of terras? Wij hebben diverse soorten wildverband sierbestrating van Excluton voor u in de aanbieding. Van strak antraciet wildverband tot ouderwets getrommelde sierbestrating in wildverband. Per wildverband worden er verschillende maten gebruikt, dit kunt u terugvinden door op het betreffende product te klikken. Zowel A- als B-keus. B-keus partijen zijn minimaal 40% goedkoper dan A-keus. Voor deze partijen geldt op is op.

52 artikel(en)

52 artikel(en)

52 artikel(en)

52 artikel(en)

Waarom zijn sommige wildverband tegels zo goedkoop?

Dit komt doordat wij zowel A- als B-keus wildverband tegels verkopen. B-keus zijn afgekeurde A-keus partijen die voor de helft van de normale prijs worden verkocht en dus goedkope sierbestrating zijn. Natuurlijk is B-keus qua kwaliteit stukken minder dan A-keus. B-keus wildverband bevat breuk, fouten in de maat en structuur et cetera. Daarom moet u sowieso altijd 10% meer bestellen van B-keus dan A-keus. Dit om de uitval op te vangen.

B-keus wildverband is ook van Excluton, maar het gaat dus niet over tweedehands wildverband. Het is niet eerder gebruikt, maar het heeft dus zoals gezegd productiefouten. Met B-keus kunt u mooie goedkope partijen scoren, maar pas uw verwachtingen aan en ga creatief aan de slag met het leggen van B-keus.

Een geschikt patroon om wildverband tegels te leggen

Houdt u niet zo van een strakke uitstraling? Dan is wildverband misschien iets voor u. Dit verband wil zeggen dat u verschillende maten en soorten tegels door elkaar legt zonder een vaste vorm. Zo zorgt u ervoor dat uw tuin uniek wordt. Een geschikt patroon voor wildverband tegels is er dus niet. Let er wel op dat u de kleinste tegels in het midden legt en de grotere daaromheen. Dit zorgt er namelijk voor dat uw tegels stevig genoeg liggen.

Een mooie kleur voor wildverband is antraciet

Wildverband in het antraciet is een heel erg mooie kleur om in uw tuin te hebben. Door de antracieten kleur wordt uw tuin rustig en één geheel. Het wildverband zorgt ervoor dat de tuin ook een speelse uitstraling krijgt. Dit door de verschillende maten van de tegels. Zoekt u geen wildverband? Kijk dan bijvoorbeeld bij onze sierbestrating 80x80.