NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Palissaden

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Goedkope palissaden

U kunt er eigenlijk niet meer omheen: palissaden zijn onmisbaar. Of u nou een muurtje of een plantenbak wilt, palissaden kunt u overal voor gebruiken. Waar bent u naar op zoek? Een moderne of robuuste look? Ons ruime aanbod in palissaden heeft voor ieder wat wils. Gebruik simpele, antraciete palissaden als u uw tuin graag rustig wilt houden.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u uw palissaden uitkiezen. Heeft u net mooie tegels gevonden en wilt u dat uw palissaden hierbij passen? Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt.

Een vorm van de palissade is de linia palissade

U weet niet zo goed waarmee u plantenbakken, muurverhogingen of bankjes van moet maken in uw tuin? Dan zijn de linia palissaden van Excluton de perfecte uitkomst. Ze bieden namelijk voldoende mogelijkheden om een strakke en moderne uitstraling te geven aan ieder element dat u aan uw tuin wil toevoegen.

Er zijn ook palissaden die rond zijn

U heeft de keuze uit veel verschillende soorten palissaden. Palissaden met meerdere ronde blokken aan elkaar worden rondobandpalissaden genoemd. Deze rondobandpalissaden geven uw tuin, in vergelijking met linia palissaden, een speelse uitstraling. Daarom zijn de palissaden in het rond uniek te noemen.

Linia Palissade Nero  Linia Palissade getrommeld Sierra  Linia Palissade Nero

Houd bij de aanschaf van palissaden rekening met de volgende zaken:


CheckmarkZoek de juiste kleur
Palissaden zijn prachtig en zullen een ware aanvulling aan de tuin zijn. Erg belangrijk is dat de kleur van de palissaden mooi aansluit op uw tegels. Heeft u grijze tegels met antraciet nuances? Dan staan antraciete palissaden mooi in uw tuin.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus palissaden. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKom langs in onze showroom
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom palissaden kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.