NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Optimum Terrastegels

De Optimum tegels zijn geïntroduceerd in 2015 als hoogwaardige tegels waaraan weinig onderhoud nodig is. Daarnaast hebben de Optimum tegels een prachtige uitstraling. De standaard uitvoeringen zijn verkrijgbaar in prachtige basiskleuren. Door deze trendy kleuren is de Optimum een perfecte tegel voor een moderne tuin. Naast een genot voor het oog, is de tegel ook comfortabel voor uw voeten.

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

20 artikel(en)

De Optimum serie van Excluton

De Optimum is een hoogwaardige tegel. Deze tegel is geïntroduceerd in 2015. Aan de Optimum tegels heeft u bijna geen onderhoud, omdat de tegels onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast is de Optimum tegel een tegel met een uitstraling die prachtig is. Het is echt een genot voor het oog. Er zijn verschillende varianten van de Optimum, zoals bijvoorbeeld de Liscio en de Fiammato.

Een bijzondere tegel is de Optimum Liscio Silver

Eén van de bestverkochte tegels in 2017 is de Optimum Liscio Silver. Deze tegel springt eruit qua kleur. De kleur zorgt er namelijk voor dat u uw tuin een strakke en moderne look kunt geven. Doordat de oppervlakte van de tegel ook nog eens behandeld is, loopt u comfortabel over de tegels heen.

Optimum Liscio in verschillende formaten

De Optimum Liscio variant is verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo kunt u de Optimum Liscio krijgen in de maten 60x60 en 70x70. Optimum, de tegel voor de liefhebber van weinig onderhoud.