NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Leisteen Terrastegels

Leisteen Terrastegels
Leisteen terrastegels van beton zijn het alternatief voor dure natuursteen. Leisteen terrastegels van bijvoorbeeld 60x60 heeft u al vanaf €10 per vierkante meter. Dit is vele malen goedkoper dan echt leisteen. Natuursteen is duurzamer, maar qua oppervlak is het verschil moeilijk te zien. Voor het oog lijkt een betontegel met leisteenmotief op echt leisteen. Wilt u ook veel geld besparen, bestel dan betonnen terrastegels met een leisteenmotief.
Let op: Het gaat dus om betontegels met een leisteenmotief.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Excluton Leisteen terrastegels in B-keus

Wij hebben zowel A- als B-keus leisteen terrastegels. B-keus terrastegels zijn van mindere kwaliteit. Breuk, kleurverschil et cetera kunnen allemaal voorkomen bij B-keus. Maar B-keus is dan ook maar liefst tot 50% goedkoper dan A-keus. U neemt dus een risico en u moet er zeker van zijn dat u genoeg bestelt om alle uitval te compenseren. Wees dus altijd voorbereid op uitval.

De nadelen van leisteen terrastegels in de B-keus

Wat betreft de nadelen van leisteen in de B-keus is dat het zo kan zijn dat de oppervlakte breuk bevat. Het mooie leisteen reliëf komt dan niet zo goed tot zijn recht. Als dit belangrijk is voor u dan raden wij u aan om voor A-keus leisteen tegels te kiezen. Hier kunt u er zeker van zijn dat de oppervlakte van de tegel beter tot zijn recht komt. Zo voorkomt u de nadelen van B-keus leisteen.

Leisteen terrastegels hebben een lange levensduur

Een voordeel van echt leisteen, bijvoorbeeld het 60x60 terrastegels formaat, is dat de natuursteen eigenlijk alleen maar mooier wordt met de jaren. Beton daarentegen gaat met de jaren achteruit. De eerste aanschaf van beton is natuurlijk veel goedkoper, maar beton gaat minder lang mee. Ook hier moet u rekening mee houden bij het uitkiezen van leisteen terrastegels 60x60. Leisteen is ook verkrijgbaar in de 60Plus variant.