Klinkers antraciet

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
34 producten
  1. Excluton Romano's 33x11x8cm geborsteld Nero (B-keus)
    € 18,15 / m2
    Op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
34 producten

Goedkope klinkers antraciet

Er zijn veel verschillende soorten klinkers in het antraciet, van modern tot klassiek en in verschillende formaten. Gaat u voor antraciete klinkers die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke klinkers die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten klinkers in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van antraciete klinkers.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin of oprit en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan klinkers in het antraciet uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Betonklinkers antraciet voor de oprit

Er wordt aangeraden om een minimale dikte van 6cm te gebruiken voor uw oprit. Op een enkele uitzondering na zullen alle klinkers minimaal 6cm dik zijn. Wilt u zeker zijn van een stevige oprit? Kies dan voor de betonklinkers antraciet die minimaal 8cm dik zijn. Hoe dikker de klinker is, hoe meer gewicht het kan dragen.

Betonklinkers antraciet grijs

De betonklinkers zijn in veel verschillende kleuren verkrijgen, dus ook in de kleur antraciet / grijs. Deze kleur is een mengeling van antraciet en grijs, waardoor uw oprit of pad geen eentonige kleur krijgt. Antraciet / grijs is niet de enige kleurencombinatie die verkrijgbaar is, want rood / zwart of rood / antraciet is bij ons ook te koop.