NuSierbestrating.nl
  • Laagste prijzen
  • 25.000 klanten

Klinkers Antraciet

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Goedkope klinkers antraciet

Er zijn veel verschillende soorten klinkers in het antraciet, van modern tot klassiek en in verschillende formaten. Gaat u voor antraciete klinkers die weinig onderhoud vergen? Of kiest u meer bewerkelijke klinkers die veel sfeer uitstralen? Tegenwoordig zijn al deze soorten klinkers in verschillende formaten te verkrijgen. Dus wat kiest u? En hoe blijft sierbestrating betaalbaar? Voor iedereen zijn de overwegingen anders als het gaat om de keuze van antraciete klinkers.

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen wat u precies wilt gaan doen met uw tuin of oprit en wat voor soort stijl of sfeer u wilt neerzetten. Op basis hiervan kunt u dan klinkers in het antraciet uitkiezen. Onze ervaring is dat het dan een stuk eenvoudiger wordt. Voor inspiratie gaat u naar onze pagina over de 10 tuintrends van dit moment.

Betonklinkers antraciet voor de oprit

Er wordt aangeraden om een minimale dikte van 6cm te gebruiken voor uw oprit. Op een enkele uitzondering na zullen alle klinkers minimaal 6cm dik zijn. Wilt u zeker zijn van een stevige oprit? Kies dan voor de betonklinkers antraciet die minimaal 8cm dik zijn. Hoe dikker de klinker is, hoe meer gewicht het kan dragen.

Betonklinkers antraciet grijs

De betonklinkers zijn in veel verschillende kleuren verkrijgen, dus ook in de kleur antraciet / grijs. Deze kleur is een mengeling van antraciet en grijs, waardoor uw oprit of pad geen eentonige kleur krijgt. Antraciet / grijs is niet de enige kleurencombinatie die verkrijgbaar is, want rood / zwart of rood / antraciet is bij ons ook te koop. Geïnteresseerd in de kleur grijs? Kijk dan eens bij onze grijze tegels voor buiten.

BSS 6cm antraciet

Houd bij de aanschaf van klinkers antraciet rekening met de volgende zaken:


Checkmark Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg
Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel of klinker kunt gebruiken. Een terras kan bijvoorbeeld betegeld worden met terrastegels van 4cm dik. Bij een oprit is het nodig om een tegel of klinker te nemen met een minimale dikte van 6cm.

Checkmark  A-keus, AB-keus of B-keus 
U vindt bij ons A-keus, AB-keus en B-keus bestrating. B-keus is vaak tot 40% goedkoper dan A-keus. Als u echt het goedkoopste wilt, kies dan B-keus terrastegels of klinkers. Bekijk alle verschillen tussen A-keus, AB-keus en B-keus terrastegels.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij NuSierbestrating.nl altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit.

CheckmarkKies voor de juiste kleur
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om bestrating te bekijken. Let op: wij hebben een enorm aanbod aan B-keus. Hierdoor kunnen wij helaas niet alle B-keus tonen in onze showroom. Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op. Heeft u overige vragen? Dan kunnen we deze snel en makkelijk beantwoorden.

Waarom klinkers antraciet kopen bij NuSierbestrating.nl? Lees meer over de voordelen van NuSierbestrating.nl.


 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons.
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.